El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

jueves, 23 de marzo de 2017

Un Toc de Rock 11-50


Anem a remuntar-nos un altre vegada al passat i a Un Toc de Rock escoltarem un parell de temes dels seixanta a càrrec de Ola & The Janglers i The Spencer Davis Group, però també tindrem, acompanyant-nos en aquest viatge per La Història Musical dels últims cent anys a Whitesnake, Opus, America, Status Quo, Sherman Robertson, Tom Principato, Al Stewart, The Outlaws, Rainbow i Jackson Browne. Tots ells configuraran la banda sonora del programa d'avui que t’arribarà des d’aquelles emissores per les que ens escoltes dues vegades per setmana o via internet, si t’el baixes del blog, el facebook de Montse Aliaga o les webs de totes les emissores que us ho permeten. Ara obriré de nou la barraqueta i us recordaré que sóc Mario Prades i que sempre sereu.

Benvinguts a Un Toc de Rock

Ola & The Janglers – Let’s dance 1968

L’any 1968 es va publicar un single del grup suec Ola & The Janglers amb aquest tema que avui escoltarem per començar Un Toc de Rock i va ser un èxit a mig món, Espanya inclosa, arribant al lloc 92 del Billboard americà. No obstant això es tractava d'una versió d'un tema clàssic del nord-americà Chris Montez, de veritable nom Ezekiel Christopher Montañez, nascut el 17 de gener de 1943 a Los Angeles i que ja l'havia publicat a principis de la dècada, concretament l'any 1962 puxan-la fins a dalt de tot de les llistes. Curiosament el grup suec Ola & The Janglers es van crear a Estocolm també l'any 1962 i la banda estava integrada inicialment per la cantant Ola Håkansson, Christer Idering (guitarra), Johannes Olsson (òrgan), Lennart Gudmundsson al baix i Leif Johansson enfront de la bateria. Pel grup van passar altres músics com el baixista Åke Eldsäter, Johnny Lundin (guitarra) i Claes "Clabbe" Af Geijerstam (guitarra). De fet aquesta cançó va ser l'últim hit del grup i es van desfer l'any 1971. Ola & The Janglers van treure uns quants temes que van triomfar, sobretot al seu país, però cal destacar "Runaway" de 1968 i "Alex is the Man" de 1966. Jo recordo que vaig comprar aquest senzill a una botiga d’Hostafrancs, al carrer Creu Coberta, que es deie Radio City, d’on jo era client habitual.

Status Quo – In the Army now 1986

Seguirem ara des de Anglaterra i escoltant als Status Quo que són una de les bandes més longeves i de més qualitat del rock britànic. Es van crear l’any 1962 i estava integrat en els seus principis per Francis Rossi que és el líder carismàtic a més de guitarra i cantant, al costat de Alan Lancaster al baix, Rick Parfitt a la guitarra i cors i John Coghlan que s'encarregava de la bateria. Inicialment es van fer dir The Spectres i després de diversos canvis, van adoptar el definitiu de Status Quo l’any 1967. Al llarg de la seva trajectoria musical han venut més de 130 milions de discos a tot el món. Els Status Quo han aparegut al programa setmanal Top of the Pops de la BBC britànica en més de cent ocasions, són el grup que més vegades ha sortit en aquest programa de televisió. Aquest tema que escoltem ara a Un Toc de Rock, va ser escrit per el duet sud africà Dutch Duo, integrat per Rob i Ferdi Bolland l’any 1981, peró quan els británics la van gravar, va donar títol a un àlbum publicat l’any 1986 i va arribar a la setenaposició en les llistes britàniques aconseguint ser Disc de Platí. Al setembre de l'any 1991, Status Quo va ser inclòs en el Llibre Guinness dels rècords per haver actuat en quatre ciutats de les Illes Britàniques en menys de dotze hores. Francis Rossi va anunciar l’any 2009 un nou disc que es publicaria a al 2010, però l'àlbum que es va titular “Quid Pro Quo” no es va posar a la venda fins a finals del 2011, després han tret tres discos més, l’últim “Aquostic (Stripped Music) 2” l’any passat. Aquesta peça que escoltem ara va arribar al lloc 10 en les llistes britàniques. Per cert, hi ha una versió molt més discotequera de la cançó, però ara no recordo el grup que la van gravar. Per cert, el bateria Matt Letley va abandonar Status Quo després d'un concert celebrat al Arena 2 de Londres, al desembre del 2012. No se qui l'ha substituït, però si us diré qie el guitarrista Rick Parfitt, l’unic que quedava de la primitiva formación junt a Francis Rossi, va morir a Marbella el passat 24 de decembre del 2016, després d’haver patit una greu infección.

The Spencer Davis Group – Gimme some lovin’ 1966

Tornem als anys seixanta amb aquesta cançó que a Espanya va ser versionada en aquells anys per Los Salvajes, Gatos Negros, Lone Star, Alex y Los Findes, Bruno Lomas i un munt més, però la versió original era dels Spencer Davis Group, una bona banda britànica sorgida l’any 1963 que va saber prendre l'essència del R & B que arribava des dels Estats Units de forma elegant i reconvertir-la a la seva manera, fins al punt que cançons seves van ser versionades en els 70 per grups americans. Spencer Davis Group eren de Birmingham i es va crear al voltant del guitarrista Spencer Davis, si bé en els seus inicis es van anomenar The Rhythm'n'blues Quartet. Es van incorporar Steve Winwood (guitarra i orgue), el seu germa Muff Winwood (baix) i Peter York (bateria). Van treure un parell o tres de singles i un EP, gairebé tots ells versions, fins que va arribar "Keep On Running". La cançó va ser composta pel jamaicà Jackie Edwards al 1965, però inicialment era la cara B del single, però la veu de Steve Winwood (12 de maig de 1948) va fer que el tema pugés fins als més alt de les llistes, fent oblidar la cara A. Va ser número 1 al gener del 1966. Aquest mateix any, The Spencer Davis Group van ser escollits la Millor Banda del Any a Anglaterra, després de publicar "Gime some lovin'", una cançó escrita per Steve Winwood, Spencer Davis i Muff Winwood que va arribar al segon lloc a Angleterra i al setè als Estats Unirs, ara l’escoltem a Un Toc de Rock i que va ser molt bé versionada per els Grateful Dead i també per els Blue Brothers, entre altres. Poc després Steve Winwood deixaria el grup per crear Traffic, una de les superbandes britàniques, tot i que abans encara gravarien comptant amb ell "I'm a man" un altre de seus millors hits. Aquest tema que escoltem ara es va incloure a la banda sonora del film “Streep Tease”, protagonitzada per Demi Moore, uns quans anys més tard, de fet entre pel·lícules i series de TV, la van incloure en 23.

The Outlaws – Saved by the bell 1986

Aquesta cançó que avui escoltarem a Un Toc de Rock no ha de ser confosa amb una altra del mateix títol que va ser el primer èxit de Robin Gibb en solitari quan va deixar a The Bee Gees a finals dels seixanta, encara que va tornar poc després al grup. Aquests són The Outlaws, una gran banda de rock sureny nord-americana i la van incloure, com a vuitè tall, en el seu àlbum "Soldiers of fortune" que van publicar el setembre del 1986. En aquest enregistrament The Outlaws eren Henry Paul (guitarra, cantant i cors), Hughie Thomasson (guitarra, cantant i cors) que ja es mort, Steve Grisham (guitarra, cantant i cors), Chuck Glass (baix, teclats, cantant i cors) i David Dix (percussió i bateria), però van comptar també amb la col·laboració de Randy Bishop (teclats, programacions i cors) al costat de Jon Butcher (cors) que van ser els autors del tema, junt a Bart Bishop, John Townsend i Stacey Lyn Shaffer també als cors. Buster McNeil (guitarra i cors) i Jimmy Glenn (bateria). La producció va ser de Randy Bishop. The Outlaws, un grup pràcticament desconegut a Espanya, però amb una àmplia i interessant carrera discogràfica al seu país, són una de les millors bandes de rock sureny i country rock sorgides als Estats Units i que ja hem escoltat a Un Toc de  Rock amb diverses cançons. Van debutar discogràficament l’any 1975 amb el disc “The Outlaws” i val a dir que es caracteritzen per disposar de tres guitarristas. Es van crear l'any 1967 estant en actiu fins al 1971, encara que van tornar al 75 i a partir d'aquest moment han mantingut la seva carrera estable. Aquests The Outlaws són nord-americans, no confondre amb una banda anglesa del mateix nom surgida en els anys seixanta i en la què va militar el genial guitarrista Ritchie Blackmore, el que va ser uns dels creadors de Deep Purple i també de Rainbow. The Outlaws són de Tampa, Florida, i con us deia es van crear l'any 1967. Els components de The Outlaws eren inicialment el cantant i guitarra Hughie Thomasson que va morir el 9 de setembre de 2007, el bateria Monte Yoho, al baix Phil Humberg, les guitarres de Hobie O'Brien i Frank Guidry junt al cantant i guitarra Herb Pino. Per cert, l'esquelet del cap de vedella que veieu en moltes de les caràtules dels discos del grup, es el signe d'identitat dels The Outlaws.

Tim McGraw – Indian outlaw 1994 / 1996

En el CD recopilatori "Songs from Desperado country" es va incloure aquest tema del cantant, compositor i actor Tim McGraw que avui compartirem a Un Toc de Rock i en el que ens parla d'indis que estan fora de la llei i que es trobava originalment en el seu LP "Not a moments too soon" que es va publicar el 2 de març de l’any 1994 i que va ser sis vegades Disc de Platí, aconseguint la primera posición, tant als Estats Units com a Canadà i la peça també es va publicar com a single. El cantant, compositor i actor Tim McGraw es diu de nóm complert Samuel Timothy McGraw i va néixer l'1 de maig de 1967 a Delhi, Louisiana i també ha treballat i molt com a actor, sent un dels protagonistes del film "Country strong" que als Estats Units es va titular "Love Don't Let me Down", on curiosament, tot i incloure una o dues cançons seves a la banda sonora i tractar sobre una cantant de country de la qual fa de representant, ell no canta en cap moment. Per cert, Tim McGraw està casat amb la també cantant, en aquest cas de pop, Faith Hill. Tim McGraw ha gravat tretze àlbums d'estudi, nou recopilatoris i a prop de seixanta singles, havent guanyat així mateix dos Grammy. Per cert, al final de la cançó Tim McGraw la barreja amb un fragment del "Cherokee Bend" de Gordon Lightfoot, una gran cançó que escoltarem un altre dia.

Sherman Robertson – Am I losing you? 1994

Al juliol de l'any 1994 el cantant i guitarrista nord-americà de color Sherman Robertson, un dels bons intèrprets de blues i R & B, encara que pràcticament un desconegut en aquest país, va publicar a Espanya el CD “I’m the man”, el seu disc de debut i considerat un dels seus millors treballs, del qual us he extret aquest tema que compartirem ara a Un Toc de Rock i en el que es fa una pregunta "T’estic perdent?" i en aquest tema ens fa una demostració de la seva manera de tocar la guitarra, neta, clara i brillant. Entre els músics que participen en l'enregistrament i més de Sherman Robertson (cantant i guitarra), trobem a Kim Foreman (orgue Hammond i piano acústic), Larry Jolivette (baix), Nathaniel Jolivette (bateria), BA Fox (bateria), Gary Shaw (guitarra), Matt Little (piano i clarinet), Peter Wingfield (piano), Bob Ross (sintetitzadors), el gran Mel Collins al saxo i Mike Vernon (percussió) i que també es va encarregar de la producció. El músic de color Sherman Robertson va néixer el 27d’octubre del 1948 a Breaux Bridge, Louisiana i en la seva música es barregen tocs de zydeco, blues elèctric, swamp blues i rhythm and blues. Al 1982 el Rei del Zydeco Clifton Chenier, va escoltar a Sherman Robertson i la seva banda tocant al Crosstown Blues Festival i li va proposar tocar amb ell, Robertson que s'havia criat a Texas, es va traslladar de nou a Louisiana, va aprendre a tocar la guitarra zydeco i va actuar durant diversos anys en la dècada dels 80 formant part de la banda de Clifton Chenier. De fet ha tocat amb molts artistes, encara que cal destacar la seva participació en el “Graceland album” de Paul Simon i el va acompanyar en diverses gires. La veritat és que tot i que és un home que actua molt, discogràficament no s'ha prodigat massa, tan sols ha tret quatre àlbums, l'últim "Guitar Man - Live" al 2005. L'any 2012 i quan havia de celebrar un concert a Gaildorf, Alemanya, va haver de ser cancel·lat després que Sherman Robertson patís un accident cerebrovascular del qual sembla haver-se recuperat.

Tom Principato – All my tears 1992

Un altre gran guitarrista de blues, encara que en aquest cas és blanc, és Tom Principato, al que ara anem a escoltar a Un Toc de Rock. Us diré que jo vaig conèixer personalment al guitarrista nord-americà Tom Principato i que va néixer a Washington DC l’any 1952, en el curs d'una gira que el músic va realitzar per Espanya l’any 1994 i que va estar organitzada per Welcome Produccions, l'empresa del meu amic Alfons Cito que ens va presentar als dos i li vaig fer una entrevista per Diari de Tarragona i la revista RPM. Per cert, la gira va recalar a la ciutat de Valls, on ens vam trobar. Aquest tema que escoltem ara, us ho extrec del CD "Tip of the Iceberg" editat l’any 1992. Aquesta gran cançó va ser una composició del propi cantant i guitarra Tom Principato. El CD va ser co-produït pel mateix Tom Principato i Chuck Leavell, un teclista que ha tocat amb Eric Clapton, George Harrison, The Rolling Stones, The Allman Brothers Band i Sea Level. Per cert, abans de llançar-se en solitari Tom Principato va ser component del grup Powerhouse, l’any 1970. Tom Principato també va tocar amb Geoff Muldaur i molts altres, si bé aquí a Espanya, tot i les seves gires, es molt poc conegut, de fet no se ni tan siquiera si els seus discos s’han  publicat al pais, tot i que porta editats 23 álbums entre discos d’estudi, recopilatoris i grans èxits, "Tip of the Iceberg" va ser el seu sisé àlbum. 

Opus – Flying high 1984

En diverses ocasions us he parlat d'aquest tema, una gran balada que jo jutjo és una de les millors cançons del grup Opus, però per una raó o una altra, he anat relegant el compartir-la en Un Toc de Rock, avui ho vaig a esmenar i la tindrem al programa. Els austríacs Opus són un bon grup creat l’any 1973 tot i que no van gravar fins al 1980 i ens van sorprendre i molt amb el tema “Live is life”, una mica allunyat del seu estil dur i agressiu, no oblidem que Opus són una banda de heavy metal. La cançó, val a dir que molt comercial, es va convertir en el hit indiscutible dels Opus, en el seu himne. Donava títol a un LP que els va servir com a clau d'accés a les llistes de tot el món, la cançó es va gravar en directe i en aquest àlbum estava també, al meu parer, el millor tema del grup austriac Opus, aquesta immensa balada que compartim ara "Flyin' High", “Volant alt” que també va ser un dels singles del disc. El grup Opus l'integraven en aquesta gravació Herwig Rüdisser (cantant), Ewald Pfleger (guitarra), Kurt-Rene Plisnier (teclats) i Günter Grasmuck (bateria). Als Estats Units la cançó “Live is life” només va arribar al lloc 32 de les llistes, però a Europa va ser un indiscutible número 1, pràcticament a tot el continent. Per cert que totom deia quan aquest disc va sortim al mercat mitjansan el segell Polydor aquí al país que els Opus eran alemanys, aixó no era cert, eran d’Austria. Aquesta cançó també es va publicar en single i en format maxi, però del tema estrella es van vendre més de 15 millions de copies. Avui en dia Opus segueixen en actiu, però sols s'els recorda per "Live is life", tot i que tenien altres bones cançons com aquesta, totalment eclipsada per l’èxit del “Live is life”.

Rainbow – Maybe next time 1981

Una de les millors bandes del heavy metal pioner, sorgit a principis dels setanta a Anglaterra van ser Rainbow que inicialment van ser anomenats també Ritchie Blackmore's Rainbow, va ser fundada i liderada pel gran guitarrista britànic Ritchie Blackmore (a la foto) que al començament tocava en el grup The Outlaws, nascut el 14 d'abril de 1945 que va ser membre de Deep Purple fins que els va abandonar en el 75 per crear Rainbow que van funcionar de 1975 a 1984 per tornar posteriorment i estar en actiu de 1994 fins a 1997, any en què es van desfer definitivament. Al llarg dels anys va comptar amb grans cantants com Ronnie James Dio que posteriorment crearia el grup Dio, Graham Bonnet, Joe Lynn Turner i Doogie White. Es calcula que Rainbow ha arribada a vendre més de 28 milions de discos a tot el món, bàsicament en la seva primera etapa. Aquest tema que us he seleccionat, instrumental, és una de les millors cançons de Rainbow i com comprovareu està plena de força i sentiment. Es trobava tancant el que està considerat el millor àlbum de Rainbow "Difficult to Cure", el seu cinquè discos d'estudi i publicat el 3 de febrer de 1981, va aparèixer també com a cara B d'un single del mateix any amb "I Surrender" a la A. En cantant en aquest àlbum, encara que no en la cançó, és Joe Lynn Turner i Rainbow l'integraven en aquell moment, a més de Ritchie Blackmore (guitarra) i Joe Lynn Turner, Roger Glover (baix i percussió) que també havia tocat amb Deep Purple, Don Aireyn (teclats) i Bobby Rondinelli (bateria). La veritat es que per Rainbow han passat un munt de músics al llarg dels anys.

Whitesnake – Is this love 1987

Tornem als Deep Purple, quan el cantant David Coverdale els va deixar, l’any 1976 va crear una de les millors bandes de heavy metal del panorama internacional, us estic parlan de Whitesnake. Escoltarem aquest tema “És aquest amor” que avui és una de les seves cançons més populars i que va ser composada per David Coverdale (a la foto) i el guitarrista John Sykes. Es va incloure a l'àlbum "Whitesnake", el seu setè disc i que es va publicar el 7 d'abril de 1987. La cançó s'havia editat en single i com a avançament de l'àlbum, el 23 de març del mateix any i va ser número 2 del Billboard i al Regne Unit va aconseguir el lloc novè. Quan el tema es va incloure en un "Greatest Hits" l’any 1994 i es va reeditar en CD-single, es va classificar de nou a les llistes i a Anglaterra va pujar al lloc 25. Està clasificada entre les 100 Millors Cançons d'Amor de Tots els Temps. Us explicaré una curiositat, aquest tema no el van compondre per a ells, la van escriurea petició d'EMI per Tina Turner, però finalment la Reina del Rock no la va gravar i ells la van aprofitar. Per cert, quan parlem de la carrera musical de Whitesnake no hem d'oblidar el tema "Here I Go Again" que va ser veritablement la seva cançó més venedora i també es va incloure en el disc. En la gravació de l'àlbum "Whitesnake", el grup l'integraven David Coverdale (cantant), John Sykes (guitarra i cors), Neil Murray (baix) i Aynsley Dunbar (bateria i percussió) que va debutar amb el grup en aquest disc, però també van col·laborar Don Airey (teclats), Bill Cuomo (teclats), Adrian Vandenberg (guitarra), Dann Huff (guitarra), Denny Carmassi (bateria) i Vivian Campbell (guitarra). Va ser produït per Mike Stone i Keith Olsen. Per cert, en la versió americana de l'àlbum van haver cançons canviades.

America – Horse with no name 1972

America era una tercet amb bons joc de veus i que emulant a Crosby, Still, Nash & Young, van sorgir a Anglaterra, tot i que Gerry Beckley (12 de setembre de 1952, Fort Worth, Texas) i Dan Peek (1 de novembre de 1950, Panama City, Florida), eren nord-americans i juntament amb el britànic Dewey Bunnell van crear aquest bon grup anomenat America. La seva carrera va estar marcada amb bones cançons que van pujar a les llistes com "Sister Golden Hair", "Ventura Highway", "Tin Man", "Daisy Jane" o "Lonely People", però el seu gran èxit va ser aquest "Cavall sense nom" que els va donar a conèixer i es trobava en el seu primer LP "America" que va ser número 1 als Estats Units durant 5 setmanes i va pujar al 14 a Anglaterra superant el milió d'unitats venudes. Es va gravar en els Trident & Morgan Studios de Londres l’any 1971. El single amb "Horse With No Name" es va publicar el 31 de gener de 1972 i va estar produït per Ian Samwell, si bé originalment es va dir "Desert Song". L'àlbum es va publicar inicialment sense aquesta cançó que es va gravar posteriorment i es va incloure en una nova edició ja l'any 1972 que sí incloïa el "Cavall sense nom" i que es va mantenir 3 setmanes també en el primer lloc del Billboard. En la gravació van col·laborar Dave Atwood (bateria), Ray Cooper (percussió), Kim Haworth (bateria) i David Lindley (guitarres). Dan Peek va deixar el grup l’any 1977 i va morir el 24 de juliol de 2011 a les Illes Caiman, als 60 anys d'edat. Els seus dos companys encara segueixen mantenin America en actiu.

Al Stewart – Time passages 1978

De la gira que vaix organitzar amb Al Stewart ja us he parlat en diverses ocasions. Aquest és el tema que al costat del "Year of the cat" tenia que sonar en tots els concerts i el públic demanava que es repetís. Donava títol al disc que va publicar l’any 1978, dos anys després del "Year of the cat", també amb producció d'Alan Parsons. El LP va arribar a número 10 als Estats Units, però a Anglaterra, la seva pàtria, només va pujar a la posició 39. Això si, va aconseguir ser Disc de Platí. Alastair Ian Stewart va néixer a Escòcia, el 5 de setembre de 1945 i des de fa dècades resideix a Califòrnia. L'última vegada que vem escoltar a Al Stewart, ja fa molt de temps d’aixó, us vaig posar al blog fotografies de Bilbao, aquest cop us posaré unal de Puigreig, a Barcelonai, on per cert, van rebre el cantant amb una pancarta col·locada de banda a banda de la carretera a l'entrada al poble que deia "Welcome Mister Stewart" i que va fer lucinar a l'escocès afincat a California. De fet són les dues úniques dates de la gira en què vam sopar tots junts ja que Al Stewart i la seva parella es passaven els dies de l'habitació de l'hotel a l'escenari i de l'escenari a l'habitació. Jo sempre vaig pensar que aquella gira va ser una mena de viatge de noces per a la parella. Ell mai provaba so, ho feia el gran guitarrista Peter White que era el director de la banda i acabava la gira va treure el seu primer disc en solitari. També us ho he dit en diverses ocasions, però us ho recordaré ara que el teloner va ser l'altafullenc Alan Cook & The Cookies, un bon amic de veritable nom Xavié Carbó.
Aquesta foto es del sopar a Bilbao

Jackson Browne – Stay 1978

Montse em va tornar a preguntar si recordava que existia aquesta cançó amb sornegueria i aquesta vegada he recordat que la vam escoltar ja fa tres o quatre temporades, per tant ara tornarem a posarla a Un Toc de Rock, sobre tot tenin en compte que els desitjos de Montse són ordres, pobre de mi si no. Aquí teniu aquest tema, possiblement el més recordat a Espanya del cantant, compositor i guitarra nord-americà Jackson Browne que es va incloure en el seu LP "Running On Empty" que va publicar el 6 de desembre de 1977 i va ser número 3 a les llistes del Billboard. Per cert la cançó, amb la que avui conclourem el programa, es va incloure a la banda sonora de la pel·lícula "Forrest Gump". A Espanya el single amb "Stay" es va publicar mesos després que als Estats Units. El nord americà Jackson Browne va néixer a Alemanya, concretament a Heidelberg, el 9 d'octubre de 1948. Curiosament en el nostre país a Jackson Browne el identifiquem amb el tema "Stay" que escoltem ara, però que es tractava inicialment d'una versió de farciment i gravada en directe que es va publicar, com us deia, al LP "Running on Emty" i com cara B d'un single i que a més no era seva, es tractava d'un tema composat per Maurice Williams l’any 1953, quan tenia 15 anys d'edat i que va ser gravada pel el seu propi grup Maurice Williams & The Zodiacs l’any 1960 aconseguint el primer lloc en les llistes el 21 de novembre de 1960. L’any 1990, la versió original de Maurice Williams & The Zodiacs havia venut més de 8 milions de còpies. A Espanya i tornant a Jackson Browne, van ser més espavilats i Hispavox el va treure en single, però ja com a cara A, en aquesta ocasió no van fotre la pota. Al blog us he posat la caràtula del single espanyol que va comprar la meva germana i jo li "vaig demanar prestat", però... També va ser versionada pels britànics The Hollies, The Four Seasons, The Virginia Wolves, Andrew Gold, Cyndi Lauper, fins i tot la va gravar Jorge Drexler en el seu disc "Cara B", entre molts altres que la van gravar i molts més que sense gravar-la l'han interpretat en directe. La veritat és que Jackson Browne va realitzar dues versions diferents, va canviar part de la lletra i la va tornar a incloure també en el seu LP "Nowhere". En total Jackson Browne te 12 o 13 àlbums d’estudi, sis més entre directes i recopilatoris i més de 40 singles, però a Espanya es el noi del “Stay”, coses que passan.

La frase d’avui es del actor Jack Nicholson que va dir


“Només hi ha dues persones en la teva vida a les que
hauries de mentir... a un policia i a la teva núvia”

Conclou Un Toc de Rock per avui i fotre el camp, però us deixo en la companyía de totes les emissores per les que surto a l’aire dues vegades per setmana o via internet, cas de que us el descarregueu del blog, el facebook de Montse Aliaga o les webs de totes les emissores que ho permeten. Sóc Mario Prades i arriba la hora de dir-vos Adeu fins el proper programa.

Apa, ens veiem pel món

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario