El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

martes, 3 de junio de 2014

Un Toc de Rock 08-68


El nostre recorregut musical d'avui per la música, per la nostra banda sonora, ens portarà gent de la talla de Van Morrison, The Ventures, Box Tops, David Bowie, Bread, Beach Boys, Dionne Warwick, Cupid’s Inspiration, Tommy James & The Shondells, Billy Swan i uns quants més que formen part de la història musical dels últims cent anys. Per tant, ara i des de La Xarxa de Comunicació Local i totes aquelles emissores que emeten el programa, obriré la barraqueta d’Un Toc de Rock amb un dels millors guitarristes britànics de tots els temps Bert Weedom, tot un mestre que va ser una referencia per molts estilistas de la guitarra. Soc Mario Prades i ara, com ja es costum, us diré alló de 

Benvinguts a Un Toc de Rock

Bert Weedon – Apache 1960

Un dels més importants guitarristes britànics de totes les èpoques és Bert Weedon, nascut el 10 de maig de 1920 a Essex i que va ser professor de Hank Marvin, el guitarra de The Shadows. De fet ell va ser el primer que va gravar la cançó "Apache" que escoltarem ara per començar Un Toc de Rock, en un single publicat l’any 1960 i poc després Hank Marvin li va demanar autorització per enregistrar-la amb el seu grup The Shadows i es va convertir en el seu gran hit. Va ser el gran èxit de The Shadows. Bert Weedon va tenir el seu màxim esplendor durant les dècades dels cinquanta i seixanta, sobretot gràcies al tema “Guitar boogie shuffle” i que va ser número 1 l'any 1959, sent el seu primer single. Es diu que Herbert Maurice William "Bert" Weedon va ser la màxima influència per guitarristas de la talla d'Eric Clapton, Brian MayMike Oldfield, The Shadows, inclòs George Harrison i John Lennon dels Beatles. L'any 2001 Bert Weedon va ser nomenat per la Reina d'Anglaterra Cavaller de l'Imperi Britànic per les seves moltes obres benèfiques. De fet Sir Bert Weedon ha rebut nombrosos homenatges, entre els quals destaquen un del programa "Thame TV" en què van estar presents Eric Clapton, Brian May, Hank Marvin, Phil Collins, Adam Faith, Val Doonican, Joe Brown, Lonnie Donegan, Marty Wilde, Frank Bruno, Henry Cooper, Paul Daniels, Glòria Hunniford, Basil Brush i altres artistes.

The Ventures – Theme of Hawaii 5-0 1969

Quan parlem de la surf music, un estil sorgit a la costa oest nord-americana, principalment a Califòrnia i estretament lligat a la platja i els esports de mar, bàsicament el surf del que va prendre el nom, hem d'aclarir que hi ha la surf music instrumental i aquell que compta amb veus. En aquest últim apartat els líders són The Beach Boys als quals escoltarem per tancar el programa d'avui, però una de les bandes líders de la surf music instrumental van ser The Ventures que es van crear l'any 1958 a Tacoma, estat de Washington, encara que inicialment es feien dir The Versatones i els fundadors van ser els guitarristes Don Wilson i Bob Bogle (16 de gener de 1934 - 14 de juny de 2009), passant poc després a ser The Ventures, Quan se'ls van unir Mel Taylor (24 setembre 1933 - 11 d'agost de 1996) i Nokie Edwards va ser la millor formació de la banda, tot i que hi ha hagut canvis en el grup al llarg dels anys, de fet segueixen en actiu. Es calcula que al llarg de la seva història musical The Ventures han superat els 100 milions de discos venuts. Aquest tema que escoltem ara a Un Toc de Rock va ser la sintonia original de la sèrie de televisió "Hawaii 5-0" que actualment i amb nous actors, se segueix emetent, encara que la sintonia que s'utilitza ara, la mateixa, ha estat gravada amb nous arranjaments. Per The Ventures han passat molts músics, entre ells Gerry McGee, Bob Spalding, Leon Taylor, Howie Johnson que també es mort, John Durrill, Joe Barile, Dave Carr que així mateix va morir, Biff Vincent, Leisha Soukary, Jonell Calendar i George T. Babbitt Jr. També van interpretar la sintonia d'una altra famosa sèrie de televisió "Swat" que aquí vam conèixer com "Els Homes de Harrison". Aquest tema que escoltem ara, es va publicar a Espanya en single, però als Estats Units va donar títol a un LP editat el 10 de maig de 1969 i que va ser certificat com Disc d'or ja a l'any 1971. La cançó va ser composada per Morton Stevens. Només entre els anys 1960 i 1972 The Ventures van publicar 36 àlbums i han seguit en actiu editant l'últim l'any 2010, en total uns altres 28 discos des de 1972, als quals sumarem 30 àlbums en directe i 139 discos de grans èxits. Què. Impressiona o no?

The Beeds – Run to her 1970

Aquest single dels The Beeds em va arribar des de Mèxic l'any 1970 amb "You Your say have to" a la cara B i m'el va enviar una novieta que tenia en el país dels mariachis anomenada Magnolia. Aquí al blog podeu veure la caràtula original del single mexicà que es troba en el meu poder, amb les fundes de plàstic típiques de Méxic. La veritat és que aquesta portada dels The Beeds hagués estat immediatament vetada aquí pels castos censors de l'època ja que aixó de veure un culet, encara que fos de dibuixos animats, no era el més correcte per a la salut moral de l'espanyolet del carrer, sobre tot si la noia va nua, muntada a cavall i la persegueix un faune amb aspecte molt sàtir, així tot és encara pitjor. No crec que el single, amb aquesta o diferent portada, arribés a publicar-se mai a Espanya, però és un bon tema el d'aquest grup nord-americà liderat pel cantant i guitarra Pete Carver que és un dels autors de la cançó i va ser membre del grup The Cats Meow. The Beeds van ser englobats dins del so boublegum pop. La cançó "Run to her" va ser versionada en espanyol pel grup mexicà Los Rocking Devils i titulant-se "Corre tras ella". Per cert que el single original als Estats Units es va publicar el 1968, dos anys abans.

The Box Tops – Cry like a baby 1968

La cançó principal i la més coneguda en la carrera dels The Box Tops, aquesta bona banda nord-americana de R & B, va ser "The letter", publicada l’any 1967, però que això no ens vagi a enganyar, ells van treure moltes i bones cançons que van pujar a dalt de tot de les llistes, algunes superant a "La carta". The Box Tops eren de Memphis, Tennessee i formaven el grup Alex Chilton (veu solista i guitarra) que quan es va incorporar a la banda acabava de complir 17 anyets, Bill Cunningham (baix, teclats i cors), John Evans (guitarra, teclats i cors), Danny Smythe (bateria) i Gary Talley (guitarra i cors). Van estar en actiu de 1967 a 1970, gravant 10 singles i 4 LP's. Després Alex Chilton s'incorpora al grup Big Star. Van tornar a principis del nou segle i van estar treballant bastant, però Alex Chilton va morir a causa d'un atac de cor el 17 de març de l'any 2010 i això crec que ha significat la fi del grup. “Ploran com un nen” es va publicar en single al febrer de l’any 1968 i va aconseguir la segona posició als Estats Units. És una gran cançó que a Espanya i en els anys 60 va ser bastant versionada, però jo em quedo amb la que va realitzar Tony Ronald que per cert, va morir l’any passat.

CCS – Walking 1971

El cantant Alexis Andrew Nicholas Koerner nascut el 19 d'abril de 1928 a París, França i que va morir l'1 de gener de 1984 a Londres a causa d'un càncer, va ser conegut en el món de la música com Alexis Korner i tot i ser francès està considerat un dels pioners del Rythm & Blues britànic. Va introduir a Gran Bretanya als grans del R & B americà, entre d'altres a Sonny Terry, Big Bill Broonzy, Muddy Waters o John Lee Hooker. Amb un altre dels "pares" del R & B britànic, Cyril Davies, va formar l’any 1961 la Blues Incorporated, una banda que va ser una veritable escola de músics i per la qual van passar entre molts altres Charlie Watts, Keith Richard, Ginger Baker, Jack Bruce, John McLaughlin, Lee Jackson, Paul Jones, Brian Jones i Eric Burdon. L'any 1970 Alexis Korner porta a terme un dels seus grans projectes, al costat del pianista John Cameron, el cantant Peter Thorup i el productor Mickie Most, posa en marxa la Collective Consciousness Society que van ser coneguts simplemente com  CCS, una banda que desapareix l’any 1973. Aquest tema es va publicar en single al nostre país i ara l’escoltarem al programa d’avui. De fet va ser l’única cançó que va sonar, solsament una miqueta, aquí a Espanya de la CCS, tampoc molt, la veritat, tenint en compte la gran qualitat del supergrup. "Walking" que va arribar a la setena posició a Anglaterra, es trobava en el seu segon LP titulat simplement "II" i editat l’any 1971. El problema de CCS amb el que és va trovar Alexis Korner, era que es tractave de tota una Big Band (a la foto) i mantenir un grup d'aquest nivell resultava excessivament car i finalment van desfer-se.

Bill Deal & The Rhondels – I’ve been hurt 1969

Un parell d’anys abans, al 1969, es va editar aquest bon tema de Bill Deal & The Rhondels que escoltem ara a Un Toc de Rock no estic segur de que arribés a publicar-se mai aquí a Espanya, però si va ser versionat, entre d'altres, pels grups Z-66 de Lorenzo Santamaría que la va cantar en angles i els barcelonins Albert Band que la van gravar en castellà, totes dues versions son molt bones. Bill Deal & The Rhondels es tractava d'un grup nord-americà molt nombrós, eran 9 components, però van arrivar a ser 13. El grup Bill Deal & The Rhondels és va crear l’any 1965 a Virginia Beach, als Estats Units i amb aquest tema van arribar al lloc 35 del Billboard l’any 1969. Bill Deal que era el líder, cantant i teclista del grup, va néixer el 8 de juliol de 1944 i va morir un 10 de desembre de 2003 i per cert, tot i ser un grup que van fer R & B, Bill Deal, com la majoria de músics de la banda, era blanc. L'any 1969 Bill Deal & The Rhondels van col·locar dos temes en les llistes, van gravar un sol LP, poc més van fer, peró aquesta es la cançó més important a la seva curta carrera musical i l'escoltem a Un Toc de Rock, des de de La Xarxa de Comunicació Local i també totes aquelles emissores que emeten el programa.

David Bowie – Blue Jean 1984

El seu nom real és David Robert Jones i va néixer el 18 de gener de 1947 a Brixton, Londres, però s'el coneixia com David Bowie "El Príncep Gai" ja que es va cambiar el cognom per no ser confos amb David Jones, component de The Monkees i va adoptar el Bowie per Jim Bowie, aquell heroi del oest, inventor d’un ganivet i que va morir a El Alamo. Cantant, compositor i actor, David Bowie després de fer bandera de la seva homosexualitat va dir que no, que res de res, ell era bisexual i més tard que ni això, que era hetero i s'havia dedicat a prendre-lis el pèl als gais per arrivar on va fer-ho. Ple d'ambigüitat sexual, Bowie va sorgir en plena moguda glam i va ser una figura del moviment, sobretot per les seves extravagàncies i posades en escena, sense detriment de la seva qualitat com a músic i sobretot cantant. A Espanya i a tot el mon David Bowie va passar de ser un artista de culte a cantant de llistes de ràdio fórmula gràcies a "Blue Jeans", una composició del propi Bowie que va ser el single que el va llançar massivament al nostre país i es trobava en el LP "Tonight" a el que va col·laborar Tina Turner i que es va publicar l'1 de setembre de 1984 i va gravar a Le Studio Morin Heights del Quebec, al Canadà, encara que David Bowie havia estat publicantdiscos des de finals dels 69. Curiosament aquest tema que va ser el que millor va funcionar en single a Espanya, no va ser el que millor es va vendre fora, altres dos van arribar molt més amunt, van ser "God Only Knows" i el que donava títol al LP, "Tonight" que per cert, va ser el segon àlbum que David Bowie va gravar per a EMI, d'aquí el canvi ja que EMI va apostar plenament per ell, cosa que RCA no havia fet, això si exigint-li més comercialitat, que deixes de ser cantant de minories i oblides les xorrades estrafolarias. La veritat és que van nategar l’imatgen de David Bowie, es van acabar els maquillatges extremats, vestimentes llampans i les seves estrafolarias aparicions, es va voler fer oblidar les alusions a la seva homosexualitat i ho van aconseguir, obrint-li el mercat nord-americà després de la neteja a fons de la seva imatge. Per tot això hi ha dos Bowie diferenciats, el de RCA i el d'EMI. La pregunta seria “Quin era el veritable... o no ho va ser cap dels dos?” Per cert, es diu que David Bowie té un ull de cada color i això no és cert del tot, ja us ho explicaré un altre dia, us puc avançar que va ser per culpa d'una baralla juvenil.

Trevor Herion – Kiss of no return 1983

El cantant irlandès Trevor Herion, va néixer l’any 1959. Va començar l’any 1979 com a cantant del grup The Civilians, en una línia gairebé punk i van publicar dos singles i després va tocar amb els The Fallout Club, grup on va coincidir amb el teclista Thomas Dolby, de qui es va fer molt amic i va col·laborar amb ell en diverses ocasions. The Fallout Club va ser un grup més new romantic i techno-pop que va arribar a publicar tres singles. "Kiss Of No Return", aquesta preciosa cançó que escoltem ara, compta amb una bona melodia, va ser el single de debut de Trevor Herion en solitari i a Anglaterra es va publicar l’any 1982, però a Espanya, Ariola no el va editar fins un any més tard. “Kiss of no return” va estar produït per Mike Howlett, un home conegut pels seus treballs amb OMD i A Flock Of Seagulls entre altres, que va incloure uns bons arranjaments d'acordió i percussió que en la gravació va tocar Thomas Dolby. L’any 1983 apareix "Beauty Life", el seu únic LP, però va resultar un veritable fracàs, la qual cosa li va provocar una forta depressió. Trevon Herion es va suïcidar l'1 d'octubre de 1988, comptava 29 anys d'edat.
The Civilians, Trevor es el primer per l'esquerra

Cupid’s Inspiration – Yesterday has gone 1968

Amb aquesta cançó s'obria el primer llarga durada del grup britànic Cupid’s Inspiration que porta el nom del grup com a títol genéric i es va editar l'any 1968. La veritat és que la cançó es va classificar també als Estats Units. Cupid’s Inspiration es van crear a Stamford, Lincolnshire i inicialment es deien The Ends, jugaven bé amb les veus, com podreu comprobar escoltan la cançó. El tema es va publicar en single i va aconseguir el segon lloc a Anglaterra i el 4 als Estats Units. La cançó no era seva, es tracta d'una versió d'un tema  composat per Teddy Randazzo i Victoria Pike que ja havien gravat anys abans Little Anthony and The Imperials que eren
de Nova York. Cupid’s Inspiration van funcionar de l’any 1968 fins a 1971 i es van desfer, però per la banda van passar un munt de músics, tot i que inicialment eren Laughton James (baix), Wyndham George (guitarra), Bernie Lee (guitarra) i Steve Hammond, però van passar gent de la talla de Martin Cure, Gordon Haskell que posteriorment s'aniria a King Crimson, Roger Gray, Garfield Tonkin i uns quants més. Cupid’s Inspiration van tindre una bona e interesant discografia.

Tommy James & The Shondells - Crystal blue persuasion 1969

Primer van ser Tom and the Tornadoes i en el grup trobàvem un cantant de només 12 anys d'edat anomenat Tommy James. L'any 1963 Tommy va canviar el nom del grup a The Shondells i van gravar el single "Hanky Panky" que era una versió de la cançó de The Raindrops i que va passar amb més pena que glòria. Els Shondells es van desfer, però un locutor de ràdio de Pennsylvania va descobrir la cançó l'any 1966 i va començar a punxar-la, en veure que no podian trobar-la en el les botigues de Pennsylvania, com que la picaresca no es sols espanyola, algú molt espabilat va editar 80.000 còpies en format disc pirata i es van vendre molt bé i ràpid. Van cridar a Tommy per entrevistar-lo i aquest va descubrir-.ho tot i que la gent volia veure'ls en directe, però no tenia grup. Com que de les vendes pirates del disc ja no hen podia treure rés, se'n va anar a una sala i després de escoltar al grup que tocava allà, els va proposar ser The Shondells, ells van acceptar i allà va començar una fulgurant carrera amb singles com "Crimson and Clover", “Mony, mony” o "Cristal blue persuasion" que escoltem avui a Un Toc de Rock i va està composada per Eddie Gray, Tommy James i Mike Vale. Va ser publicada en single al juny de 1969 i va arrivar al segon lloc al Estats Units i el primer al Canadà. La cançó es va incloure al LP “Cellophane Symphony”, si bé la versión de l’àlbum i la del single son una llugerament diferents. L'any 1970 Tommy James es va llançar ja en solitari i sense el grup, però la seva carrera va ser molt més discreta. De veritable nom Thomas Gregory Jackson, Tommy James va néixer el 29 d’abril de 1947 a Dayton, Ohio.

Billy Swan – I can help 1974

A Billy Swan el va encasellar aquest tema que va ser la gran cançó en la seva carrera, el seu millor hit. Cantant, guitarra, pianista, baix, productor i compositor, Billy Swan va néixer a Cape Girardeau, Missouri, el 12 de maig de 1942 i va començar a ser conegut quan Clyde McPhatter, el que va ser líder de The Driffters, ja en solitari, va gravar i va portar a l'èxit la seva composició "Lover Please", de fet va començar com a compositor i fen cançons per Conway Twitty, Waylon Jennings i Mel Tillis, entre d'altres, abans de llançar-se com solista. Al llarg de la seva carrera Billy Swan ha realitzat moltes col·laboracions com a instrumentista, entre elles destaquen discos amb Kris Kristofferson i dos amb Randy Meisner dels Eagles. Dins del seu treball com a productor destaca el tema "Polk salad Annie" per Tony Joe White. L'àlbum "I can help" al que aquest tema donava títol i que va ser el debut de Billy Swan, es va editar al setembre de 1974 i va aconseguir el primer lloc en les llistes americanes de country i el 21 en les de pop, encara que el single amb la cançó va ser un numero 1 en totes elles. La veritat és que Billy Swan com a cantant i amb els seus propis discos s'ha prodigat poc, tan sols ha publicat tres àlbums i uns quants singles esporàdics, però de "Grans èxits" amb el tema "I can help" com a peça estrella, hi ha un munt en el mercat del disc.

Dionne Warwick – All the love in the world 1983

El nom real d’aquesta gran cantant de color és Marie Dionne Warrick, nascuda a East Orange, Nova Jersey, el 12 de desembre de 1940, però per culpa d’un error d'impremta en el seu primer disc, ella es va convertir en Dionne Warwick, una cosa que també va passar amb Barbra Streisand que veritablement es diu Barbara. Val a dir que Dionne Warwick és cosina de la mare de Whitney Houston, encara que en algunes biografies diuen que és cosina de la cantant, però aixó no es cert. De fet Cissy Houston, la mare de la malaurada Whitney, també era cantant i bona, això pot ser la raó que va induïr a l'error. Dionne Warwick va treballar molt amb el compositor Burt Bacharach, encara que aquest tema que us porto es trovaba al álbum "Heartbreaker" del 1982 i es va publicà en single l’any 1983, estava composada per els Bee Gees i ells fan els cors. L’àlbum va ser produït el 1982 per Barry Gibb, Karl Richardson i Albhy Galut i va ser Disc d'Or als Estats Units arribant a superar els 3 milions de còpies a la resta del món. El 16 d'octubre de l’any 2002, Dionne Warwick va ser nomenada Ambaixadora de Bona Voluntat de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació. La veritat es que es una gran cantant, tot i que els seus discos mai han arrivat a ser superverdes a Espanya

Lisa Miskovsky – Sweet dreams 2003

El meu fill "petit" i dic petit entre cometes perquè ja en té més de trenta, em va venir un dia al estudi, ja fa temps d’aixó, amb uns discos sota el braç i em va preguntar "Coneixes a Lisa Miskovsky?" Jo vaig reconèixer sense cap rubor que no la coneixia. Em va deixar els discos perquè els escoltés i va marxar-se amb el somriure de qui ha marcat un gol en camp contrari. Aquest tema que escoltarem ara a Un Toc de Rock es trobava en el CD "Fallingwater" que la cantant, guitarra i compositora sueca Lisa Miskovsy va publicar al seu país l'octubre de 2003 i que era el seu segon treball discogràfic. L'àlbum va aconseguir la primera posició en les llistes de vendes de Suècia i va ser la seva carta de presentació per al mercat anglès, on es va editar el 13 de juny de 2005, gairebé dos anys més tard. Lisa Miskovsky va néixer el 9 de març de 1975 a Holmsund, Umeå. A més de la música, la cantant y compositora sueca Lisa Miskovsky es una bona esportista, practica el snowboard i ha competit amb l'equip nacional suec, també és una gran aficionada a l'hoquei sobre gel i el surf, si bé espero que el surf no el practiqui en aigüas del seu pais, perquè fa un fred que pela..

Bread – Make it with you 1970

Un bon grup, surgit a Los Angeles, però dins d’una línia acústic-vocal similar a la de Crosby, Still & Nash, van ser Bread, una banda que actualment està considerada com els pares del soft pop. Al principi Bread van ser sols un tercet, integrat per David Gates, Jimmy Griffin i Robb Royer, posteriorment van incloure al bateria Mike Botts. L’any 1971 Royer va ser reemplaçat per Larry Knechtel. Bread van funcionar de l’any 1969 fins el 1973, però van tornar un altre vegada l’any 1977 per desfer-se dos anys més tard. Encara Bread va realitzar un altre tímid intent per tornar el 1996, però no va fructificar. "Make it with you" que escoltem ara, es una cançó composada pel multiinstrumentista i cantant del grup David Gates que també va ser el productor i que aquí a Espanya es va traduir com "Aconseguir-ho junts ", va ser el millor single de  Bread i l’unica cançó seva que va sonar a Espanya, es trobava en el seu segon àlbum titulat "On the Waters" que es va editar l’any 1970, va ser el seu únic número 1 en les llistes americanes i va pujar fins el lloc 5 a Anglaterra, on també va ser Disc d'Or. Per cert, aquesta cançó sona a la banda sonora de l'última pel·lícula protagonitzada per l'actor nord-americà Kevin Costner que s'ha estrenat a Espanya recentment, us parlo de "3 Dias para matar", encara que sembla que té filmades tres més que encara no han estat estrenades a les pantalles espanyoles. La cançó del grup The Bread sona quan Kevin ensenya a ballar a la seva filla i li diu que era la cançó preferida de la seva mare.

Van Morrison – Someone like you 1987

Des de l’àlbum “Poetic Champions Compose” que l'irlandès Van Morrison va publicar al setembre de 1987, us he seleccionat ara aquest extraordinari tema per compartir en Un Toc de Rock. Aquest va ser el 17è disc publicat per aquest extraordinari músic que va començar liderant el grup Them aconseguint l'èxit amb el tema "Glòria" per després llançar-se en solitari sent actualment una gran estrella al firmament del rock. Aquest LP va ser remasteritzat i editat en format CD l'any 2008. Curiosament el mateix Van Morrison va explicar una vegada que aquest àlbum va ser concebut com un disc amb temes instrumentals, però a mesura que acabava les cançons, en la seva ment sorgien lletres i finalment va abandonar la idea original, encara que la primera cançó de cada cara va ser instrumental. El tema que escoltem ara es va publicar com a senzill aconseguint el lloc 28 en els Estats Units i amb el temps ha estat inclosa en diverses bandes sonores, entre elles els films “El diario de Bridget Jones” i “French Kiss”.  Els músics en aquest enregistrament van ser Van Morrison (guitarra i cantant), Neil Drinkwater (piano), Steve Pearce (baix) i Roy Jones (bateria i percussió), comptant amb Fiachra Trench que es va encarregar dels arranjaments de corda. El tema ha estat versionat, entre d'altres, per Air Lovers, Eric Clapton, Dina Carroll, Vanessa Williams, Shawn Colvin i John Waite, però no hem de confondre-la amb una cançó que es titula igual i que va gravar Adele l'any 2011. El cantant, compositor, saxofonista i multiinstrumentista George Ivan Morrison va néixer a Belfast el 31 d'agost de 1945 i està considerat un dels músics més influents de la seva generació. Havia començat a finals dels 50 com a saxofonista del grup The Monarchs, als que va deixar per formar en 1964 el grup Them.

The Beach Boys – Spring vacation 2012

L’any 2012 es va publicar un nou treball del grup líder de la surf music nord-americana The Beach Boys, uns veterans que cinquanta anys després segueixen al peu del canó. L'àlbum s'ha titulat "That's Why God Made The Ràdio" i d'ell us he extret aquest tema que compartim ara a Un Toc de Rock i que va sortir a la venda el 5 de juny del 2012. El disc va estar produït per Brian Wilson i es va gravar per coincidir amb el 50è aniversari de la banda. Cal recalcar una cosa important, aquest és el primer àlbum de The Beach Boys que compta amb material nou original des de que es va publicar "Summer in Paradise" l'any 1992. Des d'aquell disc tots els que s'han anat publicant fins ara eren recopilacions.Aquest és també el primer disc en el què compten amb el cantant i guitarrista David Marks que substitueix en The Beach Boys al guitarra i cantant Carl Wilson que va morir el 6 de febrer de 1998. El nou àlbum "That's Why God Made The Ràdio" va aconseguir el tercer lloc en les llistes del Billboard, el lloc més alt al que puixan The Beach Boys i el que arriba al grup des de l'any 1965. The Beach Boys estan integrats en aquest enregistrament per Al Jardine, Bruce Johnston, Mike Love, David Marks i Brian Wilson (tots a la foto del costat), però també han comptat amb un munt de col·laboracions interesants. Val a dir que The Beach Boys, amb els que tencarem el programa d’avui d’Un Toc de Rock, han sabut envellir.

La dita per acabar el programa la va dir el que va ser president del gobern de la transició, Adolfo Suarez que va morir fa poc temps i que va manifestar:


“Brindo pel poble espanyol, esperant que tingui uns
dirigents millors que els que actualment posseeix”

La veritat es que jo, tot i que no bec, també ho farie per una cosa així, per que la clase política que tenim en el país… deixa-la córrer

Conclou Un Toc de Rock, però abans de fotre el camp, us deixaré amb companyia de La Xarxa de Comunicació Local i totes aquelles emissores que emeten el programa. Jo soc Mario Prades i per avui tancaré la barraqueta dient “Porteu-se bé o no feu rés que jo no fes”.
.
Apa! Ens veiem pel món.

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario