El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

lunes, 14 de abril de 2014

SETMANA SANTA 2014

VACANCES DE SETMANA SANTA


Un any més ha arribat la Setmana Santa a les nostres vides i encara que jo no aniré de vacances a l'estranger, a algun paradís exòtic i tropical més enllà dels mars, si aprofitaré aquests dies que antany eren de recolliment i oració, de pena i finalment alegria per allò de la resurrecció, per pensar, llegir, escoltar música, descansar una mica, recarregar forces i intentar seguir endavant que no és poc, tal com està tot al nostre voltant. 
 
Potser i recordant al Natzarè, aquell que segons ens expliquen va donar la seva vida per tots nosaltres en aquella cruel creu en què el van clavar, puguem intentar arribar a un punt de concòrdia, d'acord i d'una vegada per totes intentar unir l'esforç comú per tirar endavant i veure la llum al final del túnel. 

Potser, i repetiré aixó de "potser", tots aquells que regeixen el destí polític del nostre país i han de lluitar pel nostre benestar, puguin oblidar el seu propi per treballar pel dels altres que per això els vam triar plens d'ingenuïtat o adoctrinats.

Potser, només potser, aquesta classe política per professió que tenim ara, podria mirar enrere i aprendre de tots aquells polítics d'abans que lluitaven per les seves idees i sobretot, pel bé de casa nostra i recordar el veritable significat de la paraula "Diàleg" que no és precisament "sortir a la foto i fer campanya electoral".


Tornaré de nou la propera setmana amb dos nous programes de Un Toc de Rock, compartint música i records en aquest viatje musical a traves del temps.
Sigueu bons, sigueu bones i no fau res que jo no fes.
Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario