El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

lunes, 5 de noviembre de 2012

Un Toc de Rock programa 06-11-2012

Nota del Productor, realitzador i director:
Tots els programes exposats en aquest blog,
Disposen  d'un  enllaç  per descarregar-sels,
sempre situat a peu de pàgina

Avui ens pujarem a la nostra particular màquina del temps i emprendrem un viatge pel món de la música que començarem a la França del 68, aquella en què els estudiants van sortir al carrer emulant la primavera de Praga, encara que per sort, no es van topar amb els tancs soviètics, la veritat és que tampoc va servir de molt i la majoria d'aquells hippies i existencialistes amb ànsies de canviar les coses, amb els anys es van posar corbata i es van convertir en yuppies de vella escola i jo pràcticament m'incloc. Obriré la barraqueta d’Un Toc de Rock, des de la xarxa d’emissores de la Federació de Mijans Locals de Comunicació de Catalunya i anem de viatge per la música dels nostres records.

Benvinguts a Un Toc de Rock

Jacques Dutronc – Il est cinc heures, Paris s’éveille 1968

El cantant i compositor Jacques Dutronc va ser un dels grans del pop francès a mitjans dels 60. Va ser director artístic de la discogràfica francesa Vogue i es va casar amb la cantant i actriu Françoise Hardy l’any 1981, encara que tots dos vivien junts, en “pecat” com es deie llavors, des de 1969 i els dos eren cares familiars per a aquells que fullegabem el Salut Les Copains que no penseu malament, no era cap revista porno, es tractaba d'una revista musical francesa de molta difusió. La parella segueixen junts i resideixen a Monticello, a l'illa de Còrsega, amb uns 30 gats. Les lletres de Jacques Dutronc sempre van ser interessants i tot i ser un cantant de pop molts els consideraven un cantautor a l'ús. En aquesta cançó, editada com a cara A d'un single l’any 1968, ens explica les coses que pots trobar-te en la ciutat de París a les cinc del matí, quan la ciutat es desperta per la majoria i altres s’en van a dormir. Va passar la censura franquista de l'època tot i explicar que a aquestes altes hores de la matinada a París trobes des de prostitutes a travestís i altre gent "de mal vivir". Es clar que els censors de l'epoca tan sols deurian veure aixó de les cinc de la matinada i l'acció de llevar-se, per tant, aquells que es llévan a les cinc son els que van a treballar, bona gent i va colar. Jacques Dutronc va néixa el 28 abril 1943 precisament a París i també ha incursionat en el mon del cinema.

Françoise Hardy – Message personnel 1974

Seguim a França i escoltarem a la cantant, compositora, model i actriu francesa Françoise Hardy que va ser una de les grans del pop francès dels seixanta, nascuda a París el 17 de gener de 1944 i que com us deia abans, es va casar amb Jacques Dutronc. El 1961, amb només disset anys, va signar un contracte amb la discogràfica Vogue i va començar la seva brillant carrera l’any 1962 amb "Tous els garçons et les filles", escrita per Françoise Hardy i Roger Samyn. De fet és la cançó que ha marcat la  trajectòria com a cantant de Françoise Hardy i li va obrir les portes del mercat internacional i també l’espanyol. El tema que us he seleccionat per escoltar juntets a Un Toc de Rock, era la cara A d'un single publicat l’any 1974 i extret del LP del mateix títol "Message personnel", publicat pel segell Warner Bros i distribuït a Espanya per Hispavox. La producció va estar a càrrec de Michel Berger que va ser coautor de la cançó al costat de Françoise Hardy. Tot i que vivia des de 1969 com a parella sentimental, amb el també cantant Jacques Dutronc, es van casar als 80 i segueixen junts malgrat els anys, el seu fill Thomas Dutronc també es dedica a la músic, crec que al jazz..
Françoise Hardy

Freddie & The Dreamers – I’m telling you now 1963

Quan els britànics Freddie & The Dreamers, un dels grups de l'anomenada "invasió britànica", van ser convidats a actuar al Ed Sullivan Show, als Estats Units, es van muntar una coreografia perfectament orquestrada amb salts inclosos que gairebé fregava el ridícul, però que va agradar en gran manera al públic americà i aquest tema "T'ho estic dient ara", va esdevenir la carta de presentació per als anglesos a les terres de l'Oncle Sam, sobretot tenint en compte que el líder del grup, Freddie Garrity, mesurava tot just metre seixanta d'alçada, però pels seus balls i moviments en els escenaris se'l va anomenar "les cames voladores" i va saber ficar-se el públic a la butxaca. Freddie & The Dreamers que eren de Manchester i van formar part del Mersey Beat, van tenir el seu màxim esplendor de maig de 1963 a novembre del 65, amb una sèrie de singles que van funcionar molt ia més de Freddie (cantant), trobàvem a Roy Crewdson, Derek Quinn, Peter Birrell i Bernie Dwyer, encara que al llarg dels anys ha passat moltíssims músics pel conjunt. El grup es va mantenir actiufins a desembre de 2000 en què Freddie va deixar la música a instàncies del seu metge que li va diagnosticar hipertensió pulmonar i li va dir que no era convenient per a ell per seguir treballant, es va retirar oficialment al febrer de 2001. Va morir a Bangor, Gal.les del Nord, el 19 de maig de 2006, havia nascut el 14 de novembre de 1936. "I'm Telling You Now" que es va publicar a Anglaterra l'agost de 1963, va ser escrita per Freddie Garrity i Mitch Murray i el single va arribar a la primera posició del Billboard al'estiu del 65 i va aplanar el camí, obert per The Beatles, a altres grups anglesos com Wayne Fontana and the Mindbenders i Herman s Hermits.
Freddie & The Dreamers a la seva actuació al Ed Sullivan Show

Manfred Mann – Ha Ha said the clown 1967

Aquest tema del grup britànic Manfred Mann que va arribar a la quarta posició de les llistes, es trobava en un EP editat pel segell Fontana el 23 de març de 1967 i on també hi havia "Supertitious guy", "Box Office Draw" i "Feeling so good", encara que a Anglaterra es va publicar en format single amb l'últim tema a la cara B. Amb aquest disc jo vaig descobrir a Manfred Mann ja que m’el va deixar una novieta quan em vaig trobar malalt. Aquí la cançó es va traduir com "Ja ja, riu el pallasso". Manfred Man era una banda liderada pel teclista Manfred Lubowitz, nascut el 21 d'octubre de 1940 a Johannesburg (Sud-àfrica) i amb una imatge que cridava l'atenció ja que en una època de cholles ben llargues, ell portava els cabells no massa llargs i una barba de cordó en el més pur estil beatnik, més propi d'un músic de jazz, a més a més feia servir ulleres amb muntura negra de pasta. De fet ell venia del món del jazz i després de tota aquesta etapa pop-beat, l’any 1969 Manfred Mann va donar un gir cap al jazz experimental i va canviar el seu nom per Manfred Mann Chapter Three, per a un any després, reconvertir-se en Manfred Mann's Earth Band, més en la línia del rock progressiu que surgia amb força. El grup el componien en aquest enregistrament Mike Hugg a la bateria, Manfred als teclats, Mike d'Abo com a cantant, Klaus Voorman s'encarregava del baix i Tom McGuinness a la guitarra, col.laborant el trombonista Derek Wadsworth. Mike D'Abo els va deixar poc després. Va ser un dels protagonistes de l'òpera-rock, en la versió teatral anglesa, "Jesucrist Superstar", interpretant el paper de Judes Iscariot i que es va publicar amb un doble LP i jo el tinc.

Billy Idol – Mony, mony 1981/1996

Aquest tema va ser el gran èxit a Espanya del grup nord-americà Tommy James & The Shondels i el cantant Billy Idol va realitzar una bona versió que es va incloure a la banda sonora de la pel.lícula "Striptease" que va protagonitzar Demi Moore l'any 1996. El cantant Billy Idol es diu en realitat William Michael Albert Broad i va néixa el 30 de novembre 1955 a Middlesex, Anglaterra, encara que la seva família es va mudar a Nova York quan era un nen, per tornar més tard a Anglaterra. Després de passar per diversos grups va crear l'any 1976 Generation X que van gravar tres àlbums. Finalment va deixar el grup, es va traslladar de nou a Nova York i va començar en solitari, després de treure un parell de discos va publicar l’any 1984 "Rebel Yell" que possiblement i al costat de "Whiplash Smile" de 1986, siguin els seus millors discos. Una vegada va explicar en una entrevista que va gravar la versió del "Mony, mony" que es va publicar en el seu primer EP editat el 24 d'octubre de 1981 i va tornar a incloure en el recopilatori "Vital Idol" de 1985, perquè es tractava d'un tema que sempre li portava bons records, va estar escoltant-lo mentre mantenia la seva primera relació sexual. La veritat és que hi ha cançons que poden escoltar-se ininterrompudament tota la nit, però jo no seleccionaria aquesta. Abans em quedaria amb "Melodía encadenada", per posar un exemple.

Electric Light Orchestra – Last train to London 1979

La Electric Light Orchestra liderada pel cantant i guitarrista Jeff Lynne (Birmingham, 30 de desembre de 1947) arriba a Un Toc de Rock per portar-nos a Londres amb l'últim tren que surt cap a la capital. Una bona cançó que es va editar en single i va ser un supervendes. "Last train to London" estava originalment inclosa en el disc "Discovery", editat al mes de juny de 1979 per Jet Records, distribuït a Espanya per CBS y reeditat el 12 de juny del 2001 en versió CD amb temas extra i una versió de la cançó de Del Shannon "Little Town Flirt". Al blog us poso la portada original espanyola del single, amb el títol en castellà. De l'àlbum "Discovery" es van extreure cinc singles d'èxit, "Shine a Little Love", "Your say Bring Me Down", "Last Train to London" que escoltem ara, "Confusion" i "The Diary of Horace Wimp". Va ser el primer àlbum de l'Electric Light Orchestra en aconseguir el primer lloc en les llistes d'èxits britàniques, entrant directament en aquesta posició i romanent en ella durant cinc setmanes. L'any 1997, "Discovery" va ser certificat com a doble disc de platí. Aquest àlbum no inclou el tercet de cordes integrat per Mik Kaminski, Hugh McDowell i Melvyn Gale, tot i que van aparèixa en els videos musicals de l'àlbum que van ser creats a manera de substitut d'una gira de concerts. La veritat es que van ser acomiadats, tot i que Mik Kaminski tornaria al grup per a la gira de promoció de "Time" i per a la gravació de l'àlbum de 1983 "Secret Messages". A la portada de l'àlbum apareix l'actor Brad Garrett vestit de àrab. En aquesta gravació la ELO van ser Jeff Lynne (cantant, guitarra, piano i sintetitzador), Bev Bevan (bateria i percussió), Richard Tandy (piano, sintetitzador, clavinet i arranjaments orquestrals), Kelly Groucutt (baix i cors) i Louis Clark (arranjaments orquestrals).

Amy Winehouse – Me and Mr Jones 2006

Va ser anomenada la Reina del Soul Blanc britànic, una dona que és el clar exemple que la fama consumeix fins a límits extrems i que el triomf, lligat a la joventut, costa molt d'assimilar. Per això i recordant que la mesura és la clau sempre per poder sobreviure a l'efímer triomf en el món de la música i altres similars i també que el reconeixement del públic és volàtil, poc de fiar i tal com te impulsen, et fan caure del pedestal o et consumeixes, com va ser aquest cas, escoltem ara a Amy Winehouse. Al meu modest parer, l'àlbum "Back to back", editat l’any 2006, va ser el millor disc en la carrera d'Amy Winehouse i d'ell us extrec aquest gran tema per obrir el programa d'avui d'Un Toc de Rock. Tot i que els informes que va facilitar la família de la cantant britànica sembla que confirmen les declaracions del seu pare i que Amy Winehouse (Londres, 14 setembre 1983 - 23 de juliol de 2011) estava "neta" quan va morir al seu apartament de Londres, és una cosa de la que jo dubto, la veritat. Les drogues i l'alcohol van consumir a aquesta estrella del soul blanc anglès, per mostra contenplau les fotografies que us he penjat del blog i us donareu immediatament compte del que dic. Jo sempre m'he negat a acceptar allò que després de la mort, el que s’en va sempre és bo, les coses negatives ho són, hagi mort el protagonista o estigui viu. Per descomptat és fàcil lloar el que s'ha anat, sobretot tenint en compte que des d'aquell moment ha deixat de fer la competència i ombra als que queden vius. És clar que cadascú és lliure de fer, referint-me a seu cos i la seva salut, si vol i com em va dir en una ocasió Serrat "Fer del seu cul un garatge", allà ell. Amy Winehouse va debutar l’any 2003 amb el disc "Frank". Amb la seva mort Amy Winehouse se suma a l'anomenat Club dels 27, en el què es troben artistes com Jim Morrison, Janis Joplin, Pete Ham de Badfinger, així com Robert Johnson, Brian Jones, Alexandre Levy, Jesse Belvin del grup The Shields, Louis Chauvin, Alan Wilson de Canned Heat, Jimi Hendrix, Pete de Freitas de Echo and the Bunnymen, Valentin Elizalde, Kristin Pfaff del grup Hole on militava l'esposa de Kurt Cobain de Nirvana, cantant i compositor que també va morir com tots ells, traumàticament als 27 anys, però la llista és molt més llarga, no s'acaba aquí. L'imatge del costat es una il·lustració vectorial que ens ha fet per Un Toc de Rock el nostre assessor tècnic Jordi Aliaga.
La malograda Amy Winehouse, un altre noia del "Club dels 27"

Don McLean – Little cowboy 1995

Encara que la carrera musical del cantant, compositor i productor nord-americà Don McLean està marcada per la seva cançó "American pie", la veritat és que té molt bons àlbums publicats al llarg dels seus molts anys de treball incessant. El 1995 va publicar a Espanya "The river of love" mitjançant el segell Arcade, un bon àlbum del qual us extrec aquest divertit tema, encara que curt, no arriba als dos minuts de durada. Totes les cançons del disc van ser compostes i produïdes per Don McLean. En la gravació bons músics, entre ells destaca el teclista Bill Cuomo, el pianista Tony Migliore i el bateria Tonny Wells, sense oblidar el gran guitarrista Chet Atkins. Com us deia abans, “American Pie” és el gran hit en la carrera de Don McLean, una cançó que es va mantenir dues setmanes en el primer lloc del Billboard i on Don McLean ens explica que la música va morir el dia en què van morir Buddy Holly, Ritchie Valens i The Big Booper, en aquell malaurat accident de aviació, però no diu noms en cap moment. Don McLean va néixa el 2 d'octubre de 1945 a New Rochelle, Nova York. Encara que a Espanya és poc coneguda la seva faceta com a poeta, els seus poemes han estat portats a la música en diverses ocasions i no sols per ell. El tema "Killing Me Softly" composat per Charles Fox i Norman Gimbel i portat a l'èxit per Roberta Flack, estava basat en un d'ells titulat "Killing Em Softly With His Blues", encara que el primer que la va gravar va ser Lori Lieberman l’any 1971. Per cert el “American pie” va tindre problemas seriosos amb la censura franquista, ja us ho explicaré un altre dia i escoltarem la cançó.

The Byrds – Mr. Tambourine man 1965

Ells van ser els culpables de l'electrificació de Bob Dylan quan The Byrds van agafar aquesta cançó del "jueu errant" i la van versionà amb un caire country-rock, convertint-la en una de les cançons claus i mítiques del segle XX. The Byrds van ser considerats inicialment com la resposta a la invasió beat britànica a Amèrica. Eren Roger McGuinn (Chicago, 1941), Gene Clark (Tipton, Missouri 1941), David Crosby (Los Angeles 1941), Chris Hillman (Los Angeles 1942) i el bateria Michael Clarke (Texas, 1944). Quan van començar imitaven als Beatles i això va fer que Columbia es proposés treure'ls un disc, és clar que ells en aquell moment es deien Jet Set. El 26 de novembre de 1964 els Jet Set van canviar el seu nom pel el de The Byrds. El productor Terry Melcher i Jim Dickson de la discogràfica, volien que gravessin "Mr Tambourine man" de Dylan, però ells no estaven conformes i van abandonar els assaigs en l'estudi de gravació. La veritat és que Columbia amb ells es va curar en salut i els va fer signar un contracte per només 6 mesos i que no obligava a la discogràfica més que ha gravar quatre cançons, però no a publicar-les. Finalment el 20 de gener de 1965 es va celebrar la sessió d'enregistrament de "Mr Tambourine Man" i també es va gravar "I Knew I'd Want You", però només va tocar McGuinn i van cantar David Crosby i Michael Clark, la resta eren músics de sessió. El grup no va consentir que això tornés a passar mai més. El primer disc de The Byrds s'havia d'haver publicat al febrer, però va tornar a gravar-se el 8 de març, encara que Columbia no es decidia a publicar-lo. Finalment l'abril de 1965 "Mr Tambourine Man" va sortir a la venda i gairebé immediatament The Byrds van aconseguir el 1 a nivell mundial, començant per Califòrnia. A partir de l'any 1966 els canvis de components a The Byrds van ser continus i cal destacar Gram Parsons, Kevin Kelly i Clarence White, entre d'altres, fins que a principis dels 70 es van desfer. Aquesta cançó va donà títol al seu primer LP.

Carrie Underwood – Two Black Cadillacs 2012

La cantant nord-americana Carrie Underwood té un nou disc al carrer, publicat l'1 de maig d'aquest any. L'àlbum es titula "Blown Away" i d'ell us he extret aquesta cançó que escoltem ara a Un Toc de Rock i que és una composició de Hillary Lindsey, Kear i la mateixa Carrie Underwood. L'àlbum va entrar directament en el primer lloc del Billboard i va vendre 267.000 còpies la primera setmana que va posar-se a la venda. Es va mantenir en el primer lloc dues setmanes seguides. També va arribar al cim de les llistes al Canadà i Anglaterra. Carrie Underwood és la tercera cantant en aconseguir col.locar directament tres àlbums seguits en la primera posició del Billboard, anteriorment ho van aconseguir Linda Ronstadt i Faith HillDes que el disc es va publicar Carrie Underwood ha tret diversos singles, alguns han arribat a la primera posició del Billboard, un d'ells va ser "Blown Away" que es va editar el 6 de setembre passat i va vendre casi 800.000 copies.  La cantant, compositora i actriu Carrie Underwood va néixa el 10 de març de 1983 a Muskogee, Oklahoma. Va debutar el febrer de 2006 amb el disc "Some Hearts" que va ser set vegades Disc de Platí als Estats Units. Carrie Underwood ha venut més de 12 milions d'àlbums als Estats Units i és la guanyadora d'American Idol que ha venut més discos al seu país. En total Carrie Underwood ha venut més de 15 milions d'àlbums i superat els 20 milions de singles.

The Icicle Works – Little girl lost 1988

Aquesta cançó va ser cara A d'un single publicat pel grup The Icicle Works, artistes del mític segell indie anglès Beggar's Banquet, publicat l'any 1988 i és una de les millors cançons d'aquest grup, pràcticament desconegut al país i no obstant això van treure a Espanya diversos dels seus discos a través de La General, un subsegell de Fonomusic, encara que van passar amb més pena que glòria, tot i que no estaven gens malament. El tercet The Icicle Works feien un pop fresc i distret amb reminiscències de rock potent. Eren Robert Ian McNabb (cantant i guitarra), Chris Layher (baix i cors) i Chris Sharrocks (bateria), però per The Icicle Works han passat molts músics, entre ells Zak Starkey, Paul Burgess, Richard Naiff, Matthew Priest o Ged Lynch, entre d'altres. Aquesta cançó crec recordar que es va extreure del LP "If You Want to Defeat Your Enemy, Sing His Song", publicat al març de 1987 i que va arribar al lloc 28 en les llistes angleses. The Icicle Works que es van crear a Liverpool l'any 1980 i es van desfer el 1990, encara que van tornar el 2006 i sembla que segueixen en actiu.

Phil Carmen – Cool night water 1996

Ara a Un Toc de Rock escoltarem a un gran guitarrista, el canadenc Phil Carmen. De l'àlbum recopilatori "Cool & Collected: Best of 10 years 1982-1992" que Phil Carmen va editar l'any 1996, us he seleccionat aquest tema que inicialment es va incloure en el "City Walls", un disc que el guitarra i cantant canadenc va publicar ja a l’any 1987. El cantant, guitarra.compositor i productor Phil Carmen es diu realment Herbert Hofmann i va néixa a Montreal el 14 de febrer de l’any 1953, encara que des de fa temps resideix a Lucerna, Suïssa. L’any 1975 Phil Carmen va formar el duet Carmen & Thompson amb el baixista Mike Thompson. També té una carrera paral.lela amb el grup Clover Leaf en el qual milita també la seva germana i que es dediquen al country-rock, però Phil Carmen és un extraordinari guitarrista de jazz-fussion amb una carrera com a solista lucinant i plena de qualitat. A Un Toc de Rock ja l’hem escoltat en altres ocasions i tornarem a fer-ho, tot i que vull dir-vos que des del 1996 no ha publicat res de nou gravat en estudi. Això si, ha tret una vintena d’àlbums i a l’any 1999 un disc en directe. La cançó més popular a la carrera de Phil Carmen va estar “On My Way in LA” que va publicar a l’any 1985 i que va ser número 18 a les llistes inglesas.

Telly Savalas – Some broken hearts never mend 1975

L'actor, productor, director i escriptor Aristoteles Savalas, nascut a Nova York, 21 de gener de 1924 i conegut artísticament com Telly Savalas, el popular Kojak, el calb dels Chupa Chups, també va incorsionar al món musical i va gravar l'any 1975 aquesta versió del hit de Don Williams “Alguns cors trencats no es poden reparar”, composada per Wayland Holyfield i sorprenentment la va portar al número 1 de les llistes europees, mantenint-se deu setmanes. El disc va estar produït per Snuff Garrett. Per cert, en moltes de les seves actuacions en televisió cantant aquesta cançó, apareixia fumant al mateix temps que cantava. Telly Savalas va morir el matí del 22 de gener de 1994 a Califòrnia, just el dia després del seu 70 aniversari. La causa van ser complicacions del càncer de pròstata que patia des de feia una dècada i del que mai va voler ser tractat fins que ja va ser massa tard. Una curiositat, la cançó va tornar de nou a les llistes l'any 1999 gràcies a la versió que van realitzar The Bellamy Brothers.

Aphrodite’s Child – Marie Jolie

El tercet francés-grec Aphrodite’s Child van ser precursors en el seu temps del rock simfònic i en aquesta banda grega feta i surgida a França, hi havia tres dels noms rellevants per a la música internacional, hi trovabem al gran teclista Vangelis Papathanassiou (Grécia 29 març 1943), el cantant i baix Demis Roussos (15 de juny de 1946, Alexandria, Egipte) i el batería Lukas Sidera. Aphrodite’s Child funcionaren molt bé de 1968 fins l'any 1972, deixant en les pàgines de l’historia del rock temes mítics com "End of the world", "It's five o'clock", "Rains & Tears" i moltes més com aquest que us porto avui a Un Toc de Rock i que jo vaig descobrir en un recopilatori publicat a principis dels 70 en el qual la primera cara eren temes rítmics i la segona una selecció de baladons com els que us he esmentat o el que escoltem ara. El grup Aphrodite's Child va vendre al voltant de 20 milions d'àlbums en tan sols cinc anys que va durar la seva curta carrera professional. Despres cadascun d’ells va seguir per la seva compta si bé a Lukas Sidera l’he perdut la pista ja fa uns cuans anys, de Vangelis i Demis Roussos rés a dir, crec que son prou coneguts per a tothom.A la foto veureu a un Demmis Roussos sense barba i prim, sense dietes miraculosas.

Floyd Cramer – Just a closer walk with thee 1988

Tancarem Un Toc de Rock per avui escoltant al pianista nord-americà Floyd Cramer amb aquest bon tema “Només caminar a prop teu”, amb el que em despediré de vosaltres. Floyd Cramer va néixa a Shreveport, Louisiana, el 27 d'octubre de 1933 i va morir a Arkansas un 31 de desembre de 1997 a causa d'un càncer. Reconegut pianista, va acompanyar a Elvis Presley, Brenda Lee, Patsy Cline, The Browns, Jim Reeves, Eddy Arnold, Roy Orbison, Don Gibson i els Everly Brothers. Aquesta cançó instrumental us l'he extret del seu disc "Gospel Classics" que es va publicar l'any 1988 en vinil i es va reeditar en format CD l'any 1994, encara que crec recordar que ja s'havia inclòs  anteriorment en algun dels seus molts discos. Aquest tema és una cançó tradicional que s'utilitzava en els funerals, a Nova Orleans i els primers que la van gravar van ser The Selah Jubilee Singers, el 8 d'octubre de 1941, però al llarg de la història musical l'han gravat des Mahalia Jackson a Bob Dylan, passant per Joan Baez, Tammy Wynette, Gladys Knight & The Pips, The Charlie Daniels Band, Wynton Marsalis, Eric Clapton, Taj Mahal, The Oak Ridge Boys, Van Morrison, Louis Armstrong, Little Richard, Patsy Claine, Jimmy Rogers, Pat Boone i un munt més de gent, sense oblidar a Tennessee Ernie Ford.

La frase per acabar el programa d'avui és de l'escriptor Michael Curtis Ford que va manifestar en una de les seves obres:


 "Només un Rei pot lluir una corona al cap, però
 un home honrat pot portar-la al cor

Conclou Un Toc de Rock per avui i tanco  la barraqueta. Ara us deixaré amb la bona companyia de la de la xarxa de emissores de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya i tothes aquelles que emeten el programa. Fins el proper programa, porteu-se bé.

Apa! Ens veiem pel món. 

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario