El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

lunes, 4 de junio de 2012

Un Toc de Rock programa 05-06-2012

Nota del Productor, realitzador i director:
Tots els programes exposats en aquest blog,
Disposen  d'un  enllaç  per descarregar-sels,
sempre situat a peu de pàgina

El nostre viatge en ales de la música i a través del temps, l’iniciarem avui als Estats Units escoltant un bon grup de doo-wop i rock and roll dels anys seixanta, però la nostra singladura recorrerà diversos països, estils i èpoques. Escoltarem també una mica de surf music, després viatjarem per Anglaterra, Brasil, Irlanda i Espanya, per acabar el periple en el mateix lloc on comencem en els Estats Units, però aquest cop i per acabar Un Toc de Rock d'avui, la nostra Màquina del Temps ens traslladarà als anys 80. Prepareu-vos per recordar o pot ser per descobrir ja que obro la barraqueta, per tant...

Benvinguts a Un Toc de Rock

Sam The Sham & The Pharaohs – Lil’ Red Roding Hood 1966

Sam The Sham & The Pharaohs van ser una banda nord-americana englobada dins del rock and roll, liderada pel cantant Domingo Samudio, al que es coneixia com Sam i que va néixa el 6 de març de 1937 a Dallas, Texas. Sam The Sham & The Pharaohs van ser un dels primers grups de la història en crear veritables performances a l'escenari, sortint tots ells amb turbants i vestits àrabs, cosa que a Espanya realitzaria, molts anys després l'Orquestra Mondragón, em refereixo als muntatges treatrales, no als turbants. També a Angleterra va haver-hi un grup d’aquest, eran Jhonny Kid & The Pirates que feien rock and roll. El "Wooly Bully" i aquest tema que escoltem ara van ser els grans hits en la carrera de Sam The Sham & The Pharaohs. Aquesta cançó es va publicar en single l’any 1966 i a l'agost va aconseguir la segona posició en les llistes del Billboard del mes, sent Disc d'Or el 11 d'agost. L’any 1993 la cançó es va recuperar en el film "Striking Distance" dirigida per Rowdy Herrington i que protagonitzava Bruce Willis, ara no recordo com es va titular la pel.lícula en castellà, però us diré que Bruce interpretava a un policia fluvial provinent d'una família de policies i vingut a menys a causa de la beguda. Era un bon thriller.

Davie Allan & The Arrows – The Rebel (Without a cause)

Des del doble àlbum “Devil's Rumble - Anthology 1964-1968” del veterà guitarrista nord-americà Davie Allan, nascut a San Fernando Valley, a Califòrnia, us he seleccionat aquest tema ple de càrrega surfera, perquè soni a Un Toc de Rock. Es diu que l'extraordinari guitarrista Davie Allan és el veritable inventor del llenguatge modern de les guitarres elèctriques, però es troba generacionalment entre l'innovador Link Wray i la tècnica de Jimi Hendrix i això ha fet que el seu treball moltes vegades sigui obviat. Els seus discos han passat per diverses etapes, des de la surf music al so garatge, el punk i la psicodèlia. Al llarg de la seva carrera Davie Allen & The Arrows van gravar i van compondre cançons per a moltes bandes sonores històriques, sobretot running movies, entre elles "The Wild Angels" que a Espanya es va titular "Els Àngels de l'Infern", "Devil 's Angels", "Thunder Alley" i "The Born Losers", però ha fet música per a molts més films. Les seves cançons han estat gravades per Eddie Van Halen, Ramones, etc. Avui dia Davie Allen està retirat, encara que realitza esporàdicament algun que altre concert.

The Ventures – Theme Hawaii Five-O 1969

The Ventures són una de les bones bandes de surf instrumental sorgides als Estats Units, però la seva carrera està estretament vinculada a aquesta cançó que escoltem ara i que era la sintonia de la banda sonora de la sèrie de televisió "Hawaii 5.0" que actualment crec que s'està passant una altra vegada, però no és una reposició, es tracta de capítols nous amb nous intépretes. The Ventures es van crear l'any 1958 a Tacoma, estat de Washington per Don Wilson i Bob Bogle. Han venut prop de 100 milions de discos a tot el món. També van interpretar la sintonia d'una altra famosa sèrie de televisió "Swat" que aquí vam conèixer com "Els Homes de Harrison". Possiblement i malgrat la quantitat de músics que han passat per The Ventures, la millor formació va ser la que integraven: Don Wilson, Mel Taylor, Nokie Edwards i Bob Bogle. Aquest tema es va publicar a Espanya en single, però als Estats Units va donar títol a un LP editat el 10 de maig de 1969 i que va ser certificat com Disc d'or ja a l'any 1971. La cançó va ser composada per Morton Stevens. Només entre els anys 1960 i 1972 The Ventures van publicar 36 àlbums i han seguit en actiu editant l'últim el 2010, en total uns altres 28 discos des de 1972, als quals sumarem 30 àlbums en directe i 139 discos de grans èxits. Què. Impressiona o no?

The Shadows – Geronimo 1963

A l’Espanya dels anys seixanta, a la música surf se'n va dir "so Shadows". Inicialment els britànics The Shadows van començar dient-se The Drifters i van començar a finals dels cinquanta, però un bon dia es van adonar que hi havia un grup vocal de color nord-americà que es deia així mateix, llavors van passar a ser Cliff Richard & The Shadows, però el grup va tenir una interessant carrera dins del rock instrumental paral.lela a la de Cliff. Es clar que The Shadows també van gravar algun tema cantat, encara que molt pocs, entre ells aquell amb que van representar al seu país a  Eurovisió l'any 1975. The Shadows van funcionar de 1958 a 1990, però crec que van tornar fa uns anys i segueixen en actiu. "Geronimo" era el tema estrella d'un EP que van publicar l’any 1963 i el disc va arribar al lloc 11 de les llistes. La millor formació de The Shadows va ser l’integrada per Hank Marvin (veu i guitarra), Bruce Welch (guitarra), Brian Bennett (bateria) i Jet Harris (baix), però per The Shadows van passar un bon grapat de músics, com el bateria Tony Meehan i els baixistes Brian Locking i John Rostill, entre altres. La veritat es que The Shadows son, per merits propis, un grup de referencia quan es parla de pop britànic.

Roberto Carlos – Por isso corre demais 1968

Aquest EP a 33 rpm i titulat "Ritmo de Aventura vol. II" em va ser regalat a la fi dels 70 per una amiga brasilera. El disc mai es va editar a Espanya i ella el va portar del seu país, on es va publicar l’any 1968. Roberto Carlos és un dels grans cantans de la música sud-americana amb més projecció internacional, si bé a Espanya i aixó que ja havie tret un grapat d’èxits, el vem descobrir masivament arran d'aquell "Gat que estava trist i blau". Roberto Carlos Braga va néixa a Cachoeira de Itapemirim, 19 d'abril de 1941. Va començar sent un cantant de rock and roll a la línia d'Elvis, però un accident de cotxe va canviar el rumb de les seves cançons portant-lo a una línia molt més melòdica. Aquest disc correspon a l'època de la seva transició musical. Té 120 milions de discos venuts a tot el món, rècord per a un cantant llatinoamericà i ha guanyat un Grammy l’any 1994, gràcies a la cançó "Si el amor se va". Les seves cançons estan prohibides a Cuba a causa de que en la dècada dels 70 i durant una actuació al Festival Internacional de la Cançó de Viña del Mar, a Xile, va dedicar una cançó a Lucía Hiriarte de Pinochet, esposa d'Augusto Pinochet Ugarte, llavors dictador xilè. A més a més, Roberto Carlos sempre s'ha mostrat contrari a la ideologia comunista i ho ha manifestat públicament en moltes ocasions.

Emeli Sandé – Suitcase 2012

La compositora i cantant britànica Emeli Sandé, a cavall entre el soul i el R & B, va treure recentment el seu àlbum "Our Version Of Events" de què us he extret aquest tema que estem escoltant a Un Toc de Rock. Adele Emeli Sandé va néixa el 10 de març de 1988 a Aberdeenshire, Anglaterra, de pare zambià i mare britànica i va començar composant per a altres. Emeli Sandé a escrit cançons per Cher Lloyd, Parade, Susan Boyle, Preeya Kalidas, Leona Lewis, Alesha Dixon, Tinie Tempah i Cheryl Cole. Emeli Sandé va llançar el seu primer senzill "Heaven" a l'agost de 2011, però no ha estat fins al febrer d'aquest any que ha tret el seu primer àlbum, però dos dels singles de Emeli Sandé van ser número 1 a Anglaterra, "Read All About It" i "Next to Em". En aquests moments Emeli Sandé es troba realitzant un tour maratonià que de juny a agost la portarà als Estats Units i Canadà. Dins d'aquesta mateixa gira el 26 d'octubre de l'any passat va actuar a la plaça de toros de les Ventas, a Madrid.
La compositora i cantant britànica Emeli Sandé

U2 – With or without you 1987

Ara us porto “Amb o sense tu” dels irlandesos U2, un grup que van passar gairebé de forma immediata de ser una banda de culte a un grup d'èxit massiu i caps de llistes d'èxits. Es van crear l’any 1976 i U-2 han aconseguit 22 Grammy, la xifra més alta d'aquests premis obtinguda per una banda o artista de rock. U2 ha venut més de 195 milions de discos al voltant del món, tenen sis àlbums que han arribat al número 1 en la llista de èxits als Estats Units i altres nou al Regne Unit. U2 és un dels grups amb més èxit de tots els temps. La banda es va formar quan Bono, de veritable nom Paul David Hewson i nascut a Dublín el 10 de maig de 1960 (cantant i guitarra), The Edge que es diu en realitat David Howell Evans que va néixa el 8 d'agost de 1961 a Barking, Anglaterra (guitarra, teclat i cantant) i Adam Clayton nascut a Oxfordshire, Anglaterra, el 13 de març de 1960 (baix), van respondre a un anunci posat per Larry Mullen Jr que va néixa el 31 d'octubre de 1961 a Dublín (bateria i percussió). Aquest tema que estem escoltant ara va ser un dels singles que es va extreure del que possiblement sigui el seu millor treball, l'àlbum "The Joshua Tree" que U2 va publicà el 9 de març de 1987, amb producció de Brian Eno i Daniel Lanois, però també es va incloure al "Rattle and Hum" i en un parell de recopilatoris més. El single va arribar a la sisena posició al Regne Unit i a la primera als Estats Units i aquest tema va ser escrit per U2 amb lletres de Bono. L'àlbum porta venudes en total més de 28 milions de còpies a tot el món.

Elton John – Nikita 1985

El 29 d'octubre de 1985 a Anglaterra i al febrer del 86 als Estats Units, es va publicar el single amb aquest tema que es va extreure de l'àlbum "Ice on fire" del britànic Elton John. La cançó va estar composada per Bernie Taupin i Elton John que durant molt temps van ser també parella sentimental, tot i que Elton John no havia sortit encara de l'armari. En la gravació d'aquest tema i al costat de Elton John que cantava i tocava el piano, trobàvem a Dave Mattacks (bateria), David Paton (baix), Nik Kershaw (guitarra), Fred Mandel (sintetitzadors) i George Michael i Davey Johnstone a els cors. El vídeo de la cançó que ens parla de Nikita Khrushchev, va ser dirigitper Ken Russell i el paper de la protagonista femenina, una oficial comunista en el mur de Berlín, era per l'actriu Anya Major que l'any 1986 va gravar un disc i amb una de les fotografies extretes del vídeo d'Elton John com a coberta (disc al costat). El tema estrella va ser "Moscow nights" i la escoltarem en propers programes. L'àlbum "Ice on fire" d'Elton John del qual es va extreure aquesta cançó que escoltem ara a Un Toc de Rock, es va publicar el 4 de novembre de 1985, va ser produït per Gus Dudgeon i en alguns dels temes trobàvem bones col.laboracions, com Roger Taylor i John Deacon de Queen. El disc gran arribar al lloc 7 a Estats Units on va ser Disc d'or el 26 de juny de 1986 i va aconseguir la tercera posició a Anglaterra, sent Disc de Platí.

Santana – Black magic woman 1970

Molts consideren l'àlbum "Abraxas" el millor en l'àmplia carrera discogràfica de Santana i la veritat és que el seu segon àlbum si no és el millor, està entre els millors, sobretot gràcies a cançons com aquesta que escoltem ara, junt a "Oye como va "o" Samba pa tí ". L'àlbum es va gravar entre els dies 17 d'abril i 2 de maig de 1970 en els Wally Heider Studios de San Francisco i es va publicar al setembre del mateix any. En aquest disc la banda de Carlos Santana (guitarra, cantant i productor), està integrada per Gregg Rolie (teclats i veu solista), David Brown (baix), Michael Shrieve (bateria), José "Chepito" Areas (percussió, si timbals ) i Mike Carabello (percussions icongues, però van comptar amb les col.laboracions de Rico Reis (percussions i cors), Alberto Gianquinto (piano) i Steven Saphore (taula), el disseny de la doble coberta va ser de Robert Venosa i les il.lustracions de Mati Klarwein. L'àlbum va ser número 1 a mig món, inclosos els Estats Units i Anglaterra, va ser cinc vegades Disc de Platí a Estats Units i Disc d'or al Regne Unit., però el single amb aquest tema “sols” va aconseguir la quarta posició del Billboard, Carlos Augusto Alves Santana va néixa a Autlán de Navarro, a Mèxic, el 20 juliol 1947.Per cert, una cosa a dastacar dels discos de Carlos Santana son les seves cobertes, veritable obres d'art

Julio Iglesias & Willie Nelson – To All the girls I’ve loved before 1984

Quan Julio Iglesias va fitxar amb el segell CBS, les xifres de venda obtingudes amb el LP "Hey" van fer que els directius del segell que avui és Sony Music, sabessin veure el potencial del cantant espanyol per arribar al públic nord-americà i no només al d'origen hispà i van organitzar tot un pla de màrqueting per obrir-li les portes. Per aconseguir-ho van fer que el cantant gravés amb una sèrie d'artistes nord-americans ja consolidats com Diana Ross o Willie Nelson i amb angles. Aquest és el tema que va gravar amb el texà i "Per a totes les dones que he estimat", com es va traduir el títol a Espanya, va ser tot un hit, era una cançó escrita per Albert Hammond i Hal David. Va estar editada en format single al febrer de l’any 1984. Per aquesta cançó Julio Iglesias i Willie Nelson van ser nomenats "Duet de l'Any" per l'Associació d'Artistes de Country. La cançó que va ser número 1 als Estats Units i Canadà, només va arribar al lloc 17 a Anglaterra, clar que va ser Disc de Platí als Estats Units i Canadà, arribant a Disc d'Or a diversos països. El tema ha estat versionat per altres cantants, entre ells Merle Haggard, Engelbert Humperdinck i Alanis Morissette que canvia les dones per “boys”

Cristal Gayle – Don’t it make my brown eyes blue 1977

Amb aquest tema la cantant nord-americana Crystal Gayle va pujar al primer lloc en les llistes del Billboard l'any 1977 i el tema es va recuperar en un CD compilatori publicat el 2006 sota el títol genèric "Billboard Number 1s: Classic Country", encara que aquest extraordinari tema tema, com podreu comprovar està més a prop del jazz i blues que del country. La cançó “No ho fan els meus ulls, marró blaus”, gravada en els Jack’s Tracks Studios de Nashville, el 27 d'octubre de 1976, va ser escrita per Richard LeighCrystal Gayle la va incloure en el seu àlbum "We Must Believe in Magic" que es va publicar l'any 1977 i va ser certificat Disc de Platí l'any 1978. El single amb aquest tema que va ser número U als Estats Units,també ho va ser al Canadà, Irlanda i Anglaterra, incloent la cançó "All I Wanna Do in Life" a la cara B. De veritable nom Brenda Gail Webb, Crystal Gayle va néixa el 9 de gener de 1951 a Paintsville, Kentucky. És germana petita de la cantant Loretta Lynn amb la qual es porta 16 anys i cosina de la també cantant Patty Loveless. Aquesta cançó que escoltem és, gairebé amb tota seguretat, la més rellevant de la seva àmplia carrera que va iniciar l’any 1970 amb el single "I'veu Cried (The Blue Right Out of My Eyes)", si bé no va gravar el seu primer àlbum "Crystal Gayle" fins l'any 1975. L'últim disc fins al moment de Crystal Gayle  es "All My Tomorrows", es va publicar el 20 setembre 2003.
Crystal Gayle, a sota cobertes de discos d'ella

The Flying Burrito Brothers – Colorado 1991

Possiblement la més important banda de country-rock de la història siguin The Flying Burrito Brothers, una veritable escola per la qual van passar músics rellevants del gènere, si bé la Flying Burrito Brothers van tenir molt poc ressò a Espanya i la seva música dins del country-rock, es decantava més cap al country que al rock i van ser eclipsats comercialment per els Eagles. Aquest tema que escoltem ara, la cançó "Colorado", és el setè tall del CD "Close encounters to West Coast" que va ser reeditat l'any 1991 pel segell Relix que va digitalitzar i va reeditar una part molt important de la discografia de The Flying Burrito Brothers. En aquest enregistrament el grup l'integraven Greg Harris, Skip Battin, Aneaky Pete Kleinow, Gib Guilbeau i Ed Ponder. El seu primer disc "The Gilded Palace of Sense" de 1969 està considerat el millor àlbum del grup. The Flying Burrito Brothers estava integrada en els seus inicis per Chris Hillman i Gram Parsons (a la foto) de nom real Ingram Cecil Connor III (5 novembre 1946 - 19 de setembre de 1973) que venien de The Byrds. També hi eren Ian Dunlop i Mickey Gauvin, al costat de Chris Ethridge, el bateria  Michael Clarke també de The Bryds, junt amb el guitarrista Sneaky Pete Kleinow. Però per la Flying Burrito Brothers van passar molts altres grans músics. Gram Parsons els va deixar per a llançar-se en solitari, però la seva prematura mort a causa d'una sobredosi de droga, als 26 anys, en l’habitació d'hotel i posterior robatori del cadàver per a ser incinerat després de llançar-li cinc galons de benzina al taüt, en una cerimònia mundana al Joshua Tree Park, el va convertir en llegenda.

Graham Foster Group – Sure sounds good to me 1995

A l'àlbum "Night train" que la Graham Foster Band va publicar l'any 1995, trobàvem aquest "peaso blues" que us he portat ara a Un Toc de Rock perquè el gaudiu al màxim. Quan el guitarra britànic Graham Foster va arribar a Espanya ho va fer al capdavant de la Major Blues Band i jo vaig conèixa al grup The Major Blues Band quan els representava l’amic Carlos Rochi, de Rochi Management, una empresa valenciana amb oficines a Madrid. Es tractava d'una banda liderada pel guitarrista Graham Foster que l'any 1972 va iniciar la seva carrera com baixista amb el trio del pianista londinenc Brian Morris fins que va crear The Roadsters i després Blitz que es reconvertiren en The Foster Brothers. Graham Foster va tocar com a músic de sessió i en gires amb Rocky Sharpe & The Replays, Marshall Hain, Alison Moyet, Country Joe McDonald, Dr Feelgood i sobretot Etta James. Va tornar a les seves arrels bluseras i va formar Little Sister, un grup pel qual van passar Mark Feltham (harmònica d'Oasis i Rory Gallagher), Gerry Conway (bateria de The Everly Brothers i Cat Stevens), Les Binks (bateria de Judas Priest), Rupert Black (teclista de The Pretenders i Talk Talk) i Andy Wells (bateria de Meatloaf). Al començament dels 90 va encapçalar el trio The Major Blues Band al costat del baixista Steve Emery i el bateria Geoff Britton que havien col.laborat, entre d'altres, amb Paul McCartney, Stretch i Manfred Mann. El trio va visitar assíduament Espanya i es va afincar a Valencia. L'any 1992 editen al pais el seu LP "Solid" que es va gravar a la ciutat extremenya de Mèrida. Graham Foster va formar diversos grups més tard, entre ells Night Train on va militar el teclista Luis Prat dels M-Clan. Va posar en marxa el The Graham Foster Trio acompanyat pel baixista José Terol i el bateria Damián García.

Queen – One year of love 1986

Des de la banda sonora del film "Els Immortals", la gran pel.lícula en la irregular carrera de l'actor Cristopher Lambert i que allèn les nostres fronteres es va títolar "The Highlander", us porto a aquest programa d'Un Toc de Rock d’avui, aquesta gran balada en majúscules, tot un “peaso cansión” que ens interpreta la banda britànica Queen, grup que liderava el malaurat Freddie Mercury i en la qual també es trobaven el guitarra i compositor Brian May, el bateria Roger Taylor i el baixista John Deacon. Freddie Mercury, de veritable nom  Farrokh Bulsara, va néixa a Zanzíbar, Tanzània, 5 de setembre de 1946 i va morir a Londres a causa d'una broncopneumònia, el 24 de novembre de 1991, l'endemà d'haver explicat en roda de premsa que patia la SIDA. Queen es calcula que ha superat els 300 milions de discos venuts a tot el món. Aquest tema s'havia inclòs en el "A kind of magic" l'àlbum va arribar al nº 1 mantenint-se en les llistes durant 63 setmanes. De fet aquest disc havia de ser la banda sonora de la pel.lícula, però Queen van incloure més cançons i el disc va passar a ser un treball de Queen al marge dels singles que es van editar amb els temes del film. La veritat és que el single amb "A Kind of Magic" va arribar al tercer lloc al Regne Unit i va aconseguir el primer en 35 països. Degut a l'èxit de vendes del LP, Queen van emprendre el "Magic Tour" amb entrades esgotades amb molta anticipació i que va recalar en estadis a l'aire lliure d'Europa. Seria l'última gira de Queen amb Freddie Mercury. Una de les actuacions més recordades del Tour van ser les dues dates que van realitzar a l'estadi de Wembley a Anglaterra, convocant 72.000 persones cada nit i venent-se les entrades en només sis hores. Van començar els dos concerts interpretant "One Vision". Wembley és a més a més el concert més recordat en la carrera de Queen, s'havia utilitzat l'escenari més gran, la plataforma de llums més immensa, la pantalla més gegant, coses que fins ara a l'estadi mai s’havien presenciat. El rodatge dels concerts es va realitzar amb quinze càmeres, més un helicòpter, per capturar preses aèries. Al desembre del mateix any es va editar al "Live Magic", el seu segon disc en viu, en el qual recullen les millors preses extretes dels concerts de Wembley, Budapest i el Knebworth Park que es va realitzar el 9 d'agost de 1986, va ser l'últim concert de la gira i va reunir 120.000 espectadors. Es calcula que el "Magic Tour" va ser presenciat per més d'un milió de persones arreu del món. Després de la gira, al començament del 1987, Roger Taylor i John Deacon es van anar de vacances a Los Angeles i Brian May va tractar de reordenar la seva vida personal. Freddie Mercury va aprofitar el moment per treballar en el seu primer disc com a solista que es va editar el 23 de febrer de 1987 amb "The Great Pretendre", un tema de The Platters, com single i donan-li títul. És clar que realment no havia estat aquell el primer disc com a solista de Freddie Mercury ja que fent-se cridar Larry Lurex, l’any 1973 va gravar un single amb els temes "I Can Hear Music" i "Goin 'Back" i que eren dues versions. Curiosament, la veu en aquest enregistrament no sembla la seva i és que, malgrat el seu alt to vocal, utilitzava sempre un aparell electrònic inventat per Brian May que alterava la seva veu i li donava molta més brillantor. Precisament l'ús d'aquest aparell va ser la causa per la qual George Michael no va acceptar substituir a Freddie Mercury en el grup i finalment va ser Paul Rogers (Free, Bad Company, etc.) el nou cantant de Queen, però els va deixà després d'haver gravat quatre discos i haver fet unes quantes gires, crec que tots els CD's son en directe.


Daryl Hall & John Oates – Everytime you go away 1980 

Arriba el moment de tancar el programa per avui i ho farem com us vaig anunciar, a la pàtria de l'Oncle Sam. A Europa vam descobrir al duet integrat per Daryl Hall & John Oates arran de publicar el seu single amb el tema "Meneater", editat l'any 1982 i considerat el seu millor hit, Daryl Hall & John Oates portaven ja en actiu des de finals dels seixanta. Aquesta cançó, “Cada vegada que te'n vas”, composada per Daryl Hall (Daryl Franklin Hohl nascut a Pottstown, Pensylvania, l'11 d'octubre de 1946), es va incloure en el seu àlbum "Voices", editat l'any 1980. aquest "peaso cansión" va tornar a gravar-se en el disc en directe "Live at the Apollo!",  un disc de 1985 i en el qual van col.laborar David Ruffin i Eddie Kendrick, membres de The Temptations. També l’any 1985 la cançó va ser gravada pel britànic Paul Young que la va puixar a la primera posició del Billboard, sent el millor single de la seva carrera. Curiosament a Estats Units es va vendre millor la versió de Paul Young que la de Hall & Oates. John Williams Oates va néixer a Nova York el 7 d'abril de 1949. En total Hall & Oates van col.locar 34 singles entre els deu primers del Billboard, han aconseguit set Discos de Platí i sis d'Or. Per cert, es van separar a principis dels noranta, però estan de nou en actiu. 

En directe Daryl Hall & John Oates

La frase per acabar el programa d'avui d'Un Toc de Rock, la va dir el diplomàtic, escriptor, polític i filòsof italià Nicolás Maquiavelo (Niccolò di Bernardo dei Machiavelli, Florència, 3 de maig de 1469 - 21 de juny de 1527) que va manifestar. 


Val més fer alguna cosa i penedir-se, que penedir-se 
després per no haver-ho fet

Per avui és tanca la barraqueta d’Un Toc de Rock, foto el camp i us deixo en bona companyia, la de la xarxa de emisores de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya que emeten el programa, Altafulla Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Cap de Creus, Radio Trinitat Vella i Ona La Torre. Xiquets, xiquetes, ja ho sabeu, porteu-se bé i no feu rés que jo no faria.

Apa! Ens veiem pel món.

Mario Prades

Enllaç per descarregar el programa (Link to download the radio program)

No hay comentarios:

Publicar un comentario