El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

martes, 21 de abril de 2015

Un Toc de Rock 09-58

Arriba el moment d'iniciar el nostre viatge musical als records, a l'ahir i avui comptarem amb La Porta dels Somnis, Benito Moreno, Mazoni, Mojinos Escozios, Ilegales, Damià Olivella, Miguel Ríos i fins i tot el Dúo Dinámico, però també hi hauran novetats i escoltarem a Mikel Erentxun, Carlos Sadness, Coti i alguns més. Jo sóc Mario Prades i ara ens posem en marxa des de totes aquelles emissores per les que escoltes el programa i obriré la barraqueta amb la Mirasol Colores i la seva “Rumba criminal”. Per descomptat abans us diré alló de

Benvinguts a Un Toc de Rock

Mirasol Colores – La rumba criminal 1977

L'any 1974 es va crear l'Orquesta Mirasol, en la qual militava inicialment l'extraordinari saxofonista Ricard Roda i que més tard es reconvertiria en Mirasol Colores, enfocant la seva música més cap a la salsa que al jazz original dels seus inicis. El cantant en aquest tema, posiblement el primer del que és podria dir la moderna Rumba Catalana, és Manel Joseph (veu, congues i marimba), que va formar més tard l'Orquestra Plateria i que havia estat component de Dos + Un, al costat de Tete Matutano (flauta i percussió), Gustavo Quinteros (bateria, congues, bongos i marimba), Santa Salas (congues, bongos i percussió), Dave Pybus (teclats, saxo, clarinet, vibràfon i kalimba) i Xavier Batllés (baix, contrabaix, requinto, conga, guitarra de 12 cordes i percussió). Els Mirasol només van gravar dos discos "La Boqueria" l'any 1977 i "Salsa Catalana" del qual extraiem aquest tema que també es va incloure en un CD recopilatori de grups de l'Ona Leietana. Avui dia tant l'Orquesta Mirasol com Mirasol Colores, són una referència quan es parla de la Ona Laietana. Ambdós discos van ser reeditats per PDI conjuntament en un sol CD, l'any 1992. La Orquesta Mirasol la van crear l’any 1973 el pianista Víctor Ammann i el baixista Xavier Batllés, comptant amb Ricard Roda, Pedrito Díaz, Cèsar Vieira, Miquel Lizandra, Dave Pybus (a la foto feta per Mario a la sala Luz de Gas), Gustavo Quinteros i Santa Salas. Van ser el primer grup del nou segell Zeleste. La seva presentació en la primitiva sala Zeleste del carrer Platería de Barcelona va ser molt curiósa. Un periodista honrat, ho va descriure dient que tots els que van assistir a la seva presentació es van sentir sorpresos per l'edat dels músics, gairebé tots majors dels 40, alguns amb molts anys més i van pensar "Quina colla de vells", però quan van començar a tocar les boques es van obrir de bat a bat amb sorpresa i tothom va al·lucinar per un tub i és que els "vells" els van donar una lliçó de bona música i saber tocar. Es van acabar les crítiques i rialles. També van actuar al Canet Rock 75 amb María del Mar Bonet col·laborant amb ells.

Mojinos Escozios – No se puede fumar 2011

Aquesta cançó que escoltarem al programa d'avui d’Un Toc de Rock, es un crit d'atenció sobre els fumadors, aquests gran marginats que a força de ser educats i callats, estan sent doblegats per una minoria cridanera i irrespectuosa. És que com diuen els Mojinos Escozios en la seva cançó, avui ja no es pot fumar ni en els estancsPodeu imaginar una major incongruència? Tot això sense oblidar la quantitat d'impostos que entren a les arques de l'estat a costa dels fumadors que per cert, opino acabarem com vam començar, amagats al quartet de bany perquè no ens vegi ningú. La cançó la trec d’un àlbum dels Mojinos Escozios que porta per títol genèric "Mená Chatruá", es va publicar el 6 de setembre del 2011 i en ell trobem aquesta cançó plena del bon humor a què ens té acostumats El Sevilla i el seu grup. Comptan amb la col·laboració de Miguel Ríos, posant sobre la taula la marginació dels fumadors per part de la societat que està en contra del tabac, la majoria ex-fumadors als que els toca i molt els pebrots que altres facin el que ells s'han vist obligats a deixar. Tornant a Los Mojinos, recordo la primera vegada que ens vam veure El Sevilla i jo, va ser arran del seu primer disc que va editar Horus al 96 i ell va vindre a casa meva per presentar-me l’àlbum i que li fes una entrevista per al Diari de Tarragona. Es va sorprendre quan li vaig dir que el seu estil s'assemblava i molt al dels andalusos No me pises que llevo Chanclas, però El Sevilla va reconèixer que era cert, si bé tots dos vam coincidir en que musicalment Los Mojinos eren molt més complets. Los Mojinos Escozios són Miguel Ángel Rodríguez "El Sevilla" (cantant i harmònica), Juan Carlos Barja "Zippy" (baix i cors), Juan Ramón Artero "Chicho" (guitarra), Vidal Barja Jr "Vidalita" (guitarra) i Vidal Barja "El Puto" (bateria). La veritat és que quan van començar els crítics no donaven ni un duro pel seu futur i mireu-los, segueixen al peu del canó i tenen un públic fidel. En aquest àlbum i a més a més de Miguel Ríos, trobem altres col·laboracions: Carlos Segarra, Manu Sánchez, King África, David Demaría, Casal, Pau Donés, Rosa López, Pimpinela, El Koala, Ariel Rot, Melendi, Rosendo, Miguel Campello, Los Delincuentes, Mago de Oz, Santi Balmes de Love of Lesbian, Edurne, David Summers, Miqui Puig, Chenoa, Pepe Begines i crec que en deixo algun.

Mikel Erentxun – Corazones 2015

La cançó que escoltem ara i que ens portarà Mikel Erentxun, dóna títol al seu nou treball discogràfic, el seu novè àlbum que s'ha publicat el passat 17 de març i que es va gravar al Port de Santa Maria. La producció ha anat a càrrec de Mikel Erentxun i Paco Loco, entre els dos s'han repartit també la instrumentació de totes les peces, Paco Loco s'ha encarregat de les guitarres i teclats i Mikel de bateries, guitarres, baixos i veus. La masterització s'ha efectuat en els estudis Sterling Sound de Nova York. La veritat és que les carreres de Mikel Erentxun i Diego Vasallo al marge de Duncan Dhu mai han arribat al nivell de vendes i popularitat que van aconseguir els dos junts, integrant Duncan Dhu, un dels grups histórics del rock espanyol, en el què inicialment, hi havia un tercer component, Juan Ramón Viles que tocava guitarra i bateria. La cosa va acabar com el Rosari de l'Aurora i van passar fins i tot pel jutjat. Duncan Dhu va funcionar del 1984 fins l’any 2001, amb alguna separació i tornada pel mig. Mikel Erentxun Acosta va néixer a Caracas, Veneçuela, el 23 de febrer de 1965 i quan es va incorporar a Duncan Dhu venia del grup Aristogatos. A la foto Mario Prades amb Mikel Erentxun.

La Guardia – Venecia sin mí 2009

La lletra d’aquest tema ens dona la volta a tot alló que estem acostumbrats quan parlem d’acosaments. Aquí es la noia la que no deixa en pau al xicot i el te amargat ja que no asimila que ell no l’estima i tot s’acabat, bé de fet i tal com diu Manuel España no va arrivar a tindre més que un tímit principi. Aquesta bona cançó es troba dins de l'àlbum "Tumbado al borde de la Luna" que la banda granadina La Guardia van publicar l’any 2009 a través del segell Vale Music. Avui de la banda original només queda el cantant i guitarra Manuel España. Van debutar l’any 1983 com La Guardia del Cardenal Richelieu. Dos anys més tard, el 1985 La Guardia guanyen el Ier certamen de pop rock Villablanca a Fuengirola i aixó els va valer per gravar el seu primer disc "En noches como esta", però va ser "Vámonos", l'àlbum que els va obrir les portes del mercat espanyol. L’any 1990 s'edita "Cuando brille el sol" que els va consolidar. La Guardia es va separar a principis del 97 després d'haver venut més d'un milió de discos. La Guardia eren inicialment Manuel España guitarra i veu, al costat de Joaquin Almendros a la guitarra, Emilio Muñoz enfront de la bateria i Juan Enrique Moreno a qui coneixien com "Conejo" al baix. Aquest últim va morir el 19 de desembre de 1994. Molta responsabilidad del seu èxit el va tindre Tibu que era el seu manager, veterà músic que havie tocat amb gent com Miguel Ríos i la Mondragón i els va saber llançar. La Guardia va reprendre de nou la carretera i l'any 2009 es va gravar aquest disc comptant amb Manuel España com a líder i músics nous: Javi Cano, nascut el 17 de Març de 1972 i que va tocar amb Baby Powder, Doni Mariachi Three, Jack Lopez, The Crawdadies i Manolo Tena i s'encarrega del baix, a més de Jean Louis Barragán a la guitarra que va tocar amb Culto al Deseo, Gradhen, Tránsito i Los Cocodrilos i finalment Paco Vilamayor a la guitarra, nascut el 9 de gener de 1963 en Carrizosa, Ciudad Real i que va militar en Octopus, Viuda Negra (no els de Tarragona que despres es converirien en Desire), Alto Voltaje, Gradhen i Tráfico. Per cert que la primera vegada que La Guardia va actuar a la provincia de Tarragona ho va fer al Morell, a una festa aniversari de Ràdio El Morell i jo vaig fer la producció del concert. Els teloners van ser els cambrilencs Seis Disparos que eren un dels grups que jo portava.

Mazoni – La Granja de la Paula 2007

“Si els dits fossin xilòfons” és el títol d'aquest llarga durada de Mazoni, un projecte del músic de la Bisbal d'Empordà Jaume Pla, del qual us he extret aquest tema que escoltarem ara a Un Toc de Rock i que es una versión del “Maggie´s Farm” de Bob Dylan. Jaume Pla va formar el seu primer grup a l'escola, posteriorment seria el cantant de Holland Park, amb els quals gravaria un disc l'any 2002 i un altre el 2004, per finalment crear Mazoni i va debutar discogràficament amb el disc "7 songs for a sleepless night", cantat en anglès i que es va publicar l'any 2004. A partir del 2006 i amb el seu segon disc ja comença a interpretar les seves cançons en català. Aquest tema que us he extret del seu tercer àlbum, com us deia és una peça esscrita per Bob Dylan i en la versió de Mazoni ens explica els problemes d'aquest noi que no vol treballar a la granja de la Paula, però tampoc en la dels familiars de la noia. El nostre protagonista jutja que tothom l’explota i el tracten molt malament. El videoclip d'aquesta cançó va ser dirigit per Raúl Cuevas. Paral·lelament al seu treball com Mazoni, Jaume Pla (a la foto) té diversos projectes, entre ells va formar part, al costat de Pau Riba, de la Banda dels Lladres. En total i signant com Mazoni ha publicat set àlbums, l'últim "Sacrifiqueu la princesa", va sortir a la venda al gener del 2014.

Ilegales – El fantasma de la autopista 1988

Un dels millors discos de Ilegales, la banda liderada pel cantant i guitarra Jorge Martínez (Aviles, 1 de maig de 1955), és "Chicos pálidos para la máquina" que va publicar Hispavox l’any 1988 i del que us trec aquest tema ple de contingut parapsicologic i que ens parla d’aquella llegenda urbana sobre la noia que fa autostop i resulta ser un fantasma que desapareix del vehicle en marxa. Parlan de Ilegales, el 5 d'agost de1 1989 jo vaig organitzar un concert al camp de futbol de Salou. Cap de cartell eren Los Ilegales, al costat dels lleidatans Adhesivo, el grup de Barcelona Ipso Facto i els madrilenys La Coartada, sota el títul genéric “Rock en la Medianoche” ja que el concert començaria a les dotze de la nit. Aquell matí de dissabte, tot estava preparat al camp de futbol. No havia caigut ni una gota de pluja en tot el que portàvem d'estiu i a les dotze en punt del migdia, just quan els camions amb l'equip de so i llums estaven entrant en el camp de futbol, va començar a ploure. Caigueren mes de 150 litres de plutga per metre cuadrat en poc mes d’un hora i tot Salou es va inundar, com era habitual. Va caure, com va dir un amic argentí "Gotas como pingüinos". Els camions van quedar bloquejats pel fang amb les seves rodes empresonades. Fins i tot quan estava trucant per telèfon des de les oficines del camp, a la companyia asseguradora, un llamp va caure a la caseta i hem va afectàr a través del telèfon que es va cremar. Els aficionats es van quedar sense concert, però l'empresari no va perdre res ja que tot estava assegurat i ben assegurat i en els salons de l'Hotel Caspel, a Salou, Ilegales, La Coartada, Adhesivo i Ipso Facto (Els dos últims grups eren de la meva escuderia) es van muntar un improvisat concert acústic que va durar fins que els hostes de l'hotel van començar a queixar-se per el soroll. Com és la gent! Total… Qui dorm a les cuatre de la matinada a Salou? Bromes a part, perdoneu les molesties. La veritat es que he organitzat diversos concerts amb Ilegales, recordo un de molt gratificant a la Discoteca Torn de L'Hospitalet de l'Infant.

La Porta dels Somnis – Allò que el món espera de tu 2009

Ara i des de l’àlbum “Cinc anys”, una mena de disc recopilatori que La Porta dels Somnis van publicar l'any 2009 a través del segell Gorvijac Music, actualment em sembla que graven per Disc Medi, i en el qual es recollien els millors temes que havien gravat en llengua vernacla, us he seleccionat aquesta cançó per compartir-la amb vosaltres a Un Toc de Rock i que originalment es va incloure en l'àlbum "el meu món" que es va publicar l'any 2005. El grup La Puerta de los Sueños han tret diversos discos tant en català com en castellà, però sempre les mateixas cançons traduïdes a cada una de les llengues i es que aquest tercet a cavall del pop i rock, són francamente bons. La Porta dels Somnis que es van crear l’any 2000 a Sant Cugat del Valles, són la cantant Virginia Martínez, que havia treballat en diversos musicals protagonitzats per Àngels Gonyalons i dirigits per el marit de l’actriu, el director i productor Ricard Reguant, també ha posat veu a pel·lícules de dibuixos animats, entre elles “Anastasia”. Al seu costat és troben els germans Jaume i Oriol Saltar que s’encarreguen de les guitarres. El primer d’ells també canta. Inicialment es fan fer diu Deja Vú i feien versions, actuan molt sovint a la sala Luz de Gas que porta l'amic Fede Sardà. La Porta dels Somnis van debutar amb el disc “Como un Indio a la Tierra”.

Benito & Por Narices – Caricias con la boca 1998

Fa ja uns quans programes, creic que la passada temporada i escoltant a Paco Enlaluna us vaig parlar de Pere Camps, un mànager i promotor musical barceloní que es el promotor dels Festivals BarnaSants. Ell va ser el descobridor d'Albert Pla i quan el vaig conèixer era manager de Luis Eduardo Aute que ens va presentar. Pere Camps també va llançar l'any 1998 al grup Benito & Por Narices que van publicar aquell mateix any un CD amb aquesta cançó que escoltem ara i que porta per títol "Caricias con la boca". És una història que ens parla de les relacions lesbianes i de l'amor frustrat de un jove per la dependenta de la gelateria del barri, a la qual resulta finalment que li agraden molt més les senyores maduretes. Es tracta d'un text divertit i ple d'ironia que per moments ens recorda a Joaquín Sabina. De fet Benito Morales en un nou projecte que té en marxa fa covers de Sabina. Aquest nou projecte signat com Benito Inglada s'anomena Hotel Cochambre. La lletra d'aquesta cançó que sona ara a Un Toc de Rock és d'Isidro Morales i la música de Javier Giménez, encara que Pere Camps va participar en els textos d'alguna de les cançons del CD que va publicar el segell Clan Records i que va comptar amb Benito Morales (cantant), Rafa Batlle (baix i cors), Toni Roland (bateria i seqüenciadors) i José Vila (guitarra i cors), però també van col·laborar Kike Serrano que va ser el productor musical, Xiclet, Ana, el Tiet Ula, Juan Sánchez, Pep Vidal, Ramón Olivares, Josep Encuentra de la Salseta i Xavi Ibáñez. El productor executiu va ser Pere Camps i es va gravar en els Estudis Sonoestil de Barcelona. Per cert Benito en el seu nou projecte ha comptat un altre vegada amb el guitarrista José Vila que ara es diu Juan Vila.
Benito Morales, líder del grup Benito & Por Narices

Benito Moreno – España huele a pueblo 1975

Escoltarem ara a un altre Benito. El cantautor i pintor sevillà Benito Moreno, nascut l’any 1940, és avui dia recordat per haver realitzat la cançó que és sintonia del programa de ràdio "El Larguero", però aquest tema que us he seleccionat per escoltar a Un Toc de Rock és possiblement la millor cançó que gravaria Benito Moreno al llarg de la seva carrera. Els arranjaments d'aquesta peça van estar a càrrec dels nois de Triana i es va gravar en els Estudis Kirios de Madrid l'any 1975. El disc el va publicar Movieplay que el editaria en format single amb "Sevillano" a l'altra cara, el mateix any. La cançó es va incloure posteriorment a l'àlbum "Romances del Lute i otras canciones" del 2004. Entre mig Benito Morena a tret alguns discos més, entre ells un de sevillanes on va tindre la col·laboració de Gualberto de Smash, però com ell mateix deia en una entrevista “No creo que haya sonado nunca de Despeñaperros hacia arriba”.

Carlos Sadness & Santi Balmes – No vuelvas a Japón 2015

Des de l’àlbum “La idea salvaje” que Carlos Sadness va posar ala venda el passat 16 de febrer, us he seleccionat per escoltar ara a Un Toc de Rock aquest tema en el que compta amb la col·laboració de Santi Balmes, component del grup Love of Lesbian. El nou disc s'ha gravat als estudis Abuela de Barcelona, amb producció de Dan Hammond. Aquest és el segon àlbum de Carlos Sadness, l’any 2012 ja havia publicat “La Fábula Celeste” i anteriormente l’EP “Monteperdido”. El cantant, compositor i il·lustrador Carlos Sadness va néixer a Barcelona el 31 de març de 1987. Procedeix d'un grup que mai va existir anomenat Bye Bye Sadness i també es va fer popular per un projecte anomenat Shinoflow enel què interpretava rap. En aquella època Globomedia li va encarregar un tema per l'espot i la banda sonora de la pel·lícula “Fuga de cerebros” que es va utilitzar així mateix com a sintonia de sortida de la sèrie “Los hombres de Paco”, de Antena 3. Abans de llançar-se com Carlos Sadness, participa amb un tema en el disc tribut a Antonio Vega "El Alpinista de los Sueños", a l'homenatge a Héroes del Silencio "Hechizo" i va col·laborar en el disc de Luis Eduardo Aute "Intemperie". L'any 2012 la cervesa San Miguel el va contractar per protagonitzar la seva campanya de publicitat "Ciudadanos de un Lugar Llamado Mundo".

Coti – París de tu mano 2015

De nom complet Roberto Fidel Ernesto Sorokin Espasa, però conegut artísticament com Coti, el cantant, guitarra i compositor va néixer a Rosario, província de Santa Fe, en l'Argentina, un 14 d'juny de 1973, el passat 17 de març va publicar un nou treball discogràfic, el seu setè àlbum, titulat genèricament “Qué esperas”, del qual us he seleccionat per escoltar ara aquesta cançó amb moltes reminiscències de tango, un estil molt identificat amb el seu país d'origen, la República Argentina. Inicialment va formar el grup Luz Mala i van gravar un disc produït per Lito Nebbia, també va intervenir com a guitarra de sessió en dos discos d'Andrés Calamaro i va ser coproductor i va compondre cançons per a discos del seu germà Javier Calamaro. De fet Andrés va col·laborar posteriorment en el primer disc de Coti com a solista, cantant a duo la cançó "Nada fue un error" que ha estat el gran hit en la carrera de Coti, de fet l'àlbum va superar les 300.000 còpies venudes a Espanya. És l'autor del tema "Color Esperanza", cedint els drets a l'Associació Espanyola Contra el Càncer sent utilitzat en la campanya contra el càncer de mama. Va ser gravat per Chenoa, Nena Daconte, Rosario Flores, Luz Casal, Vanesa Martín, Rosana, Susana de Efecto Mariposa i Paula Rojo. La cançó va ser interpretada en directe a la gala benèfica "Para Ellas", organitzada per Cadena 100 i celebrada el 26 d'octubre al Palau d'Esports de Madrid.

Damià Olivella – Més Enlla 2009

L'any 2009 el cantautor manresà Damià Olivella, un músic molt proper al rock, va publicar l'àlbum "Ara", el seu primer treball discogràfic, publicat per Divucsa, del qual us extrauré aquest tema que compartirem ara a Un Toc de Rock. Va ser la carta de presentació de Damià Olivella que per cert, porta publicats un parell d'àlbums més, l'últim "Origen", s'ha editat el passat any 2014. Cal reconèixer que és un artista molt interessant i que no resulta repetitiu, ni en ritmes, ni melodies i això confereix un interès especial a la seva obra, de fet tots els seus discos són molt diferents entre si, però amb un nexe comú, la qualitat, fusionant estils tan dispars com el rock, soul, folk o la cançó de autor. Damià Olivella, aquest cantant, guitarrista i compositor, va néixer a Manresa el 29 de desembre de l’any 1978.

Miguel Ríos – Vuelvo a Granada 1968

La millor cançó de Miguel Ríos en els anys seixanta, sense oblidar el "Himno a la alegría", va ser "El río", una peça que es trobava a un single publicat per el segell Hispavox l’any 1968 amb un altre gran cançó, "Vuelvo a Granada" que va compondre el propi Miguel Ríos, a la cara B i que mereixia ser així mateix, cara A, si bé en el seu moment va passar bastant desaperceguda, els anys s’han encarregat de reivindicarla i nosaltres l’escoltarem ara. Les dues peças es va extreure del primer LP de Miguel Ríos que es va titular "Mira hacia tí". "El río" era una cançó que va estar composada per Fernando Arbex i compta amb uns arranjaments orquestrals fabulosos dels que es va encarregar el recordat mestre Waldo de los Ríos (7 de septiembre de 1934, Buenos Aires – 28 de març de 1977, Madrid), un director d'orquestra, productor i arreglista argentí afincat a Espanya que ja va morir i va ser també el productor del disc. Miguel Ríos Campaña va néixer a Granada el 7 de juny de 1944 i quan va començar l'anomenaven Mike Ríos, el Rei del Twist, però per obra i gracia de la seva discogràfica. La primera cançó que va gravar era “Pera madura”, al gener de 1962. Miguel Ríos va anuncià la seva retirada fa uns anys, però jo sempre li he dit el cantant Guadiana, per que cada dos per tres apareix i desapareix, però Miguel Ríos sempre acaba per tornar. La veritat ja la va dir el gran Louis ArmstrongEls músics no es retiren, ho deixen quan no tenen més música dins seu” i a Miguel Ríos crec que ancara li queda molt a dins, de fet i des de que es va retirar ha realitzat unes quantes col·laboracions amb altres músics, avui ja l'hem escoltat amb els Mojinos Escozios.

Dúo Dinámico – Regálame una noche 1987

Aquí tenim per conclure Un Toc de Rock d’avui una de les noves cançons que es van incloure en el que va ser el disc de retorn del Dúo Dinámico, va ser l’any 1987. Clar que la discogràfica no acabava de créure amb ells i els va forçà a incloure remixes i antics èxits, es tractava de asegurarse el “Tirón”. Aquesta és una gran peça, la veritat es que es tracte de tot un “Peaso canción” que escoltem ara. Els catalans Ramón Arcusa i Manolo de la Calva, el Dúo, com s’els coneix popularmente dins del món de la música, son dos artistes que van canviar els conceptes musicals de la joventut dels seixanta i van crear escola musical. Avui el Dúo Dinámico son una pàgina d’or dins del pop espanyol. Per cert que el 21 de setembre de 2007 es va estrenà al Teatro Nuevo Apolo de Madrid el musical "Quisiera ser" amb una banda sonora basada en 24 èxits del Dúo Dinámico. La primera actuació davant del públic la van realitzar al programa "La comarca nos visita" de Ràdio Barcelona. Però això no és realment cert ja que ells havien actuat en les festes que se celebraven a l'empresa on treballaven com a enginyers tècnics, la fàbrica de motors Elizalde i abans tanbé havien actuat al Club Hondo, al carrer Muntaner de Barcelona, fent jams amb músics rellevants del món del jazz com Ricard Roda o Tete Montoliu. Tornem a la ràdio, en aquest moment es deien The Dinamic Boys, però el presentador Enrique Fernández, va dir no saber anglès i els va presentar com Dúo Dinámico. Aixó consta inclus a la pàgina web del Dúo Dinámico, si bé el net d’Enrique Fernández em deia que no, el seu avi parlava anglés, alemany i fins i tot una mica de francés i italià. La veritat és que els dos músics barcelonins van acceptar el nom, des de aquell día el Dúo Dinámico van entrar a formar part de la història de la nostra música.

La frase per acabar el programa d’avui es del orcaritzat cantautor Jorge Drexler que va dir

“La major part de les activitats humanes han de
ser fetes amb la raó a un costat, no en el timó”

Conclou Un Toc de Rock per avui, però abans de fotre el camo us deixaré amb companyia de totes aquelles emissores per les que ens escoltes dues vegades per setmana, si ho fas a través del teu receptor de ràdio o via internet si et descarregues el programa des de el blog o el facebook de Montse. Jo soc Mario Prades i ara tanco la barraqueta fins el proper programa.

Apa, ens veiem pel món

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario