El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

lunes, 20 de abril de 2015

Un Toc de Rock 09-57

Avui a Un Toc de Rock us porto unes quantes cançons que podem considerar novetats, anem a escoltar a Scorpions, Stevie Nicks, Blue,  Richard Marx, Rixton i Billy Idol, però també tindrem a U2, Keith Marshall, Status Quo, Lou Reed i alguns més que ens acompanyaran en aquest recorregut musical de l'avui a l'ahir, passejant pel fons dels nostres records. Sóc Mario Prades i des de totes aquelles emissores per les que escoltes el programa dues vegades per setmana o bé des del blog o el facebook de Montse si ho fas per la xarxa, obriré la barraqueta i ho farem escoltant a Tom Petty amb els The Heartbreakers i una de les seves millors cançons.

Benvinguts a Un Toc de Rock

Tom Petty and The Heartbreakers – Refugee 1980

Un dels singles més importants en la carrera del cantant, guitarra i actor Tom Petty, amb el seu grup The Heartbreakers és aquest que escoltem ara per començar el programa d’avui i que es va publicar el 11 de gener de 1980 arribant al lloc 15 en les llistes del Billboard. Es va extreure del seu àlbum de debut titulat "Damn the Torpedoes", editat el 19 d'octubre del 1979. El LP va aconseguir la segona posició en les llistes. En aquest enregistrament Tom Petty and The Heartbreakers estava integrat per Tom Petty a la veu, teclats i guitarres, al costat de Mike Campbell (guitarres, teclats, slide i baix), Benmont Tench (piano, òrgan, harmònium i cors) Ron Blair (baix ) i Stan Lynch (bateria i cors), van col.laborar Donald "Duck" Dunn, Phil Jones i Jim Keltner i que va tocar la pandereta en aquest tema, encara que no costa en els títols de crèdit. L'àlbum va estar produït per Tom Petty i Jimmy Lovine. El grup es va crear l'any 1976 a Gainesville, Florida. El seu últim àlbum d'estudi es va titular "Hypnotic Eye” i es va editar el 29 de juliol del passat 2014, va debutar directamente en el primer lloc de les llistes nord americanes. Durant un temps Tom Petty (Gainesville, Florida, 20 d'octubre de 1950) paral·lelament, va formar part del supergrup Traveling Wilburys, en què també militaven George Harrison, Jeff Lynne, Roy Orbison, Jim Keltner i Bob Dylan i que van funcionar de 1988 a 1990 publicant dos llargues durades i un parell de recopilatoris. Al cinema jo recordo que Tom Petty va actuar al film de Kevin Costner "Missatger del futur" on feia d'alcalde en una ciutat entre muntanyes.

Stevie Nicks – Starshine 2014

Aea i des de l’àlbum “24 Karat Gold: Songs from the Vault” que Stevie Nicks va publicar a Espanya el 6 d'octubre del passat 2014, us he seleccionat aquest tema per compartir-ho en Un Toc de Rock. Als Estats Units el disc s'havia publicat el 30 de setembre i va debutar en el lloc set a les llistes del Billboard. Conté 14 cançons que van ser composades entre els anys 1969 i 1995 i que mai havien estat publicats en cap dels seus anteriors treballs, de fet algunes només eren demos, però les ha regravat de nou en estudis de Nashville i Los Angeles. De la producció de l'àlbum s'han encarregat Dave Stewart, Waddy Wachtel i la pròpia Stevie Nicks. En els enregistraments i més de Stevie Nicks (cantant), trobàvem a Dave Stewart (guitarra), Waddy Wachtel (guitarra i cors), Sharon Celan, Lady Antebellum i Lori Nicks (cors), Michael Campbell que posa la guitarra precisament en aquest tema que estem escoltant, Davey Johnstone (guitarra), Ann Marie Calhoun (violí), Tom Bukovac (guitarra), Michael Rhodes (baix), Dan Dugmore (banjo), Txad Cromwell (bateria), Benmont Tench (teclats) i Lenny Castro (percussió). La cantant i compositora Stevie Nicks va ser component de la segona etapa de Fleetwood Mac, comercialmente la més brillant, però va tenir una interessant carrera paral·lela en solitari. Va néixer a Phoenix, Arizona, el 26 de maig de 1948. Stevie Nicks és una de les poques cantants de rock que ha sabut mantenir una reeixida carrera al marge de la del seu grup, en aquest cas em refereixo a Fleetwood. Mac, als quals es va unir l’any 1975, amb el seu marit Lindsey Buckingham. Tots dos anteriorment van formar duet dien-se Buckingham Nicks i llançant un LP l’any 1973 que mostrava en portada una fotografia de la parella tot nus. Aquí al blog us he posat la portada i paraula que en propers programes escoltarem alguna cosa d'aquest LP. Lindsey Buckingham va expressà el seu desig de que aquest àlbum fos reeditat en versió CD i va suggerir la possibilitat que si això es portava a terme hi havia la possibilitat de realitzar una gira de promoció de Lindsey Buckingham i Stevie Nicks per donar suport al re-llançament. De fet hi ha hagut comentaris a diversos mitjans per part de Tom Moncrieff (músic del grup a la gira despres de treure el disc) i Gary Hodges expressant també el seu interès en reunir-se amb Buckingham i Nicks per realitzar una gira de retorn de Buckingham Nicks.

Status Quo – In the Army now 1986

Els Status Quo són una de les bandes més longeves i de més qualitat del rock britànic. Es van crear l’any 1962 i estava integrat en els seus principis per Francis Rossi que és el líder carismàtic a més de guitarra i cantant, al costat de Alan Lancaster al baix, Rick Parfitt a la guitarra i cors i John Coghlan que s'encarrega de la bateria. Inicialment es van fer dir The Spectres i després de diversos canvis, van adoptar el definitiu de Status Quo l’any 1967. Al llarg de la seva trajectoria musical han venut més de 130 milions de discos a tot el món. Els Status Quo han aparegut al programa setmanal Top of the Pops de la BBC britànica en més de cent ocasions, són el grup que més vegades ha sortit en aquest programa de televisió. Aquest tema que escoltem ara a Un Toc de Rock, va ser escrit per el duet sud africà Dutch Duo, integrat per Rob i Ferdi Bolland l’any 1981, peró quan els británics la van gravar, va donar títol a un àlbum publicat l’any 1986 i va arribar a la setena posició en les llistes britàniques aconseguint ser Disc de Platí. Al setembre de l'any 1991, Status Quo va ser inclòs en el Llibre Guinness dels rècords per haver actuat en quatre ciutats de les Illes Britàniques en menys de dotze hores. Francis Rossi va anunciar l’any 2009 un nou disc que es publicaria a al 2010, però l'àlbum que es va titular “Quid Pro Quo” no es va posar a la venda fins a finals del 2011, després han tret dos discos més, l’últim “Aquostic (Stripped Music)” l’any passat. Aquesta peça que escoltem ara va arribar al lloc 10 en les llistes britàniques. Per cert, hi ha una versió molt més discotequera de la cançó, però ara no recordo el grup que la van gravar. Per cert, el bateria Matt Letley va abandonar Status Quo després d'un concert celebrat al Arena 2 de Londres, al desembre del 2012. No se qui l'ha substituït.

Keith Marshall – Only crying 1982

Aquesta cançó obria el LP "Keith Marshall", disc homónim que va publicar Movieplay l’any 1982, produït per David Blaylock, del cantant i guitarra Keith Marshal, nascut el 5 de juny de 1956. De fet aquest tema ha estat l'únic hit del britànic en solitari i també crec que aquest va ser el seu únic àlbum, encara que no estic segur del tot, per tant i com us dic sempre en aquests casos “no em feu gaire cas”. L'any 1979 Keith Marshall va publicar un single amb el tema "It's Over" a la cara A. Curiosament l'àlbum "Keith Marshall" es va editar al Regne Unit al 1981, però a Espanya va arribar un any després. Els discos de Keith Marshall es van publicar a Anglaterra a través del segell Polydor que no va voler editar-los en el seu moment a la “Piel de Toro”. De fet d'aquest disc es van treure 5 singles al seu país. L'any 1982 i sempre parlant de la seva terra d'origen, es van publicar tres singles més i aquests, amb cançons del LP, van ser recuperats l'any 1992 en un disc recopilatori d'aquest artista que anteriorment va formar part del grup Hello, al costat de Bob Bradbury (cantant i guitarra), Vic Faulkner (baix) i Jeff Allen (bateria), tots ells joveníssims. En aquest grup londinenc que es va crear l'any 1971, Keith Marshall només tocava la guitarra. Anteriorment es van dir The Flashback Berries, eta 1968 i The Age, si bé en una època en la que van tenir una cantant femenina van passar a ser Caroline Hall and The Age. Crec que Keith Marshall va tornar al grup després de la seva experiència en solitari. Hello segueixen en actiu, però actualment només està Bob Bradbury de la formació original.

Richard Marx – Like the world is ending 2014

"Igual que el món s'acaba" és una cançó que us extrauré de l'últim treball discogràfic del cantant nord-americà Richard Marx, titulat genèricament "Beautiful Goodbye" que es va posar a la venda a Espanya el 8 de juliol de l'any passat i és el seu onzè treball d'estudi, si bé el 22 de maig va publicar un single com avançament amb el tema "Whatever We Started". Totes les cançons recollides en aquest àlbum han estat escrites per Richard Marx, com aquesta, encara que algunes les ha coescrit amb alguns col·laboradors. Ha comptat amb un munt de bons músics, entre ells es troben Walter Afanasieff (teclats, sintetitzadors i arranjaments de corda), J. Blynn (guitarra), Paul Bushnell (baix), Cliff Colnot (cordes), Molly DeWolf (cors), Bruce Gaitsch (guitarra), David Hodges (cors i cordes),  Michael Jade (programacions, i cors), Michael Landau (guitarres), Jeremy Lubbock (recordes), Lucas Marx (bateria), Herman Matthews (bateria), Heitor Pereira (teclats i guitarra), Morgan Page (programacions), Michael Thompson (guitarres), CJ Vanston (teclats i programacions), Chris Walden (arranjaments de corda) i el propi Richard Marx (cantant, guitarra, piano, teclats, baix, programacions i cors). El compositor, músic i cantant Richard Marx va néixer a Chicago el 16 de setembre de 1963, però es va traslladar a Los Angeles i va debutar amb un disc homònim l'any 1987, està casat amb l'actriu i cantant Cynthia Rhodes i tenen tres fills. Com a compositor ha escrit cançons per a molta gent; Luther Vandross, Vixen, Madonna, Laura Pausini, Michael Bolton i Paulina Rubio, entre d'altres. Richard Marx, tot i que no és excessivament conegut a Espanya, ha venut més de 30 milions de discos a tot el món.

U2 – I still haven’t found what I'm looking for?  1987

Els irlandesos U2 van passar gairebé de forma immediata de ser un grup de culte a ser una banda d'èxit massiu i caps de llistes d'èxits. Es van crear l'any 1976 i han aconseguit 22 Grammy, la xifra més alta d'aquests premis obtinguda per una banda o artista de rock Ha venut més de 200 milions de discos al voltant del món, tenen sis àlbums que han arribat al número 1 en la llista de èxits als Estats Units i altres nou al Regne Unit. U2 és un dels grups amb més èxit de tots els temps. La banda es va formar quan Bono, de veritable nom Paul David Hewson i nascut a Dublín el 10 de maig de 1960 (cantant i guitarra), The Edge que es diu en realitat David Howell Evans que va néixer el 8 d'agost de 1961 a Barking, Anglaterra (guitarra, teclat i cantant) i Adam Clayton nascut a Oxfordshire, Anglaterra, el 13 de març de 1960 (baix), van respondre a un anunci posat per Larry Mullen Jr que va néixer el 31 d'octubre de 1961 a Dublín (bateria i percussió). Aquest tema que estem escoltant ara "Encara no he trobat el que estic buscant" va ser el segon single que es va extreure del que possiblement sigui el seu millor treball, l'àlbum "The Joshua Tree" que U2 va publicà el 9 de març de 1987, amb producció de Brian Eno i Daniel Lanois, però també es va incloure al "Rattle and Hum" i en un parell de recopilatoris més. El single va arribar a la sisena posició al Regne Unit i a la primera als Estats Units i aquest tema va ser escrit per U2 amb lletres de Bono. L'àlbum porta venudes en total més de 28 milions de còpies a tot el món. Per cert, l’àlbum “Songs of Innocence”, últim treball discogràfic d'U2, es va llançar gratuïtament el 9 de setembre del passat any 2014 a través de la plataforma digital iTunes store, crec recordar que com a promoció de l'iPhone 6 de Apple, es calcula que 33 milions d'usuaris van accedir a l'àlbum durant la seva primera setmana. U2 no editaven res de nou des que van treure "No Line on the Horizon" l'any 2009, de fet hi havia dubtes sobre la continuïtat del grup que fins i tot Bono havia manifestat públicament ja que la mala acollida d'aquell àlbum no els havia deixat satisfets, tot i que va vendre cinc milions d'unitats. La veritat és que el nou àlbum ha rebut moltes crítiques per la seva forma de ser llançat, a causa de l'addició automàtica del disc als comptes d'usuaris d'iTunes sense el seu consentiment, encara que la qualitat del disc no ha estat qüestionada, tot el contrari. Va sortir al mercat en format físic el 13 d'octubre.

Billy Idol – Love and Glory 2014

Des de l'últim treball del nord-americà Billy Idol, produït per Trevor Horn, un home que ha treballat amb Buggles, Seal, Yes, Frankie Goes to Hollywood, Propaganda, Pet Shop Boys, Simple Minds i molts altres, titulat genèricament "Kings And Queens Of The Underground" i que es va posar a la venda el 21 d'octubre passat, si bé a Estats Units va sortir el dia 17, us porto ara aquest tema, amb un ritme molt cadenciós i agradable. Feia pràcticament deu anys que Billy Idol no treia material nou, el seu últim treball va ser "Happy Holidays" de l'any 2006, encara que al 2008 s'havia publicat un grans èxits. Billy Idol es diu en realitat  William Michael Albert Broad i va néixer el 30 de novembre 1955 a Middlesex, Anglaterra, encara que la seva família es va mudar a Nova York quan era un nen, per tornar més tard a Anglaterra. Després de passar per diversos grups va crear l'any 1976 Generation X que van gravar tres àlbums. Finalment Billy Idol va deixar el grup, es va traslladar de nou a Nova York i va començar en solitari. Després de treure un parell de discos va publicar l’any 1984 "Rebel Yell" que possiblement i al costat de "Whiplash Smile" de 1986, siguin els seus millors discos. Si bé en la seva carrera cal destacar una bone versió que va fer del “Mony, mony” de Tommy James & The Shondells i que es va recuperar a la banda sonora del film “Streep Tease”, protagonizat  per l’actriu Demi Moore l’any 1996.

Lou Reed – Walk on the wild side 1972

Curiosament aquest tema publicat per Lou Reed en single al novembre de l’any 1972 i que es trobava en el LP "Transformer", va passar la censura de l'època tot i la seva temàtica dura i agressiva. Sempre m'ha cridat l'atenció que aquells "castos" censors donessin el vistiplau a "Caminant pel costat salvatge", però va ser així i la cançó de Lou Reed va sonar i es va vendre al nostre país. La lletra de la cançó ens parla de drogues, homosexuals, transvestits, prostitutes i sexe oral, tracta bàsicament de gent que ha fracassat, tot això temes tabú a l’época. La veritat és que jo he de confessar que la vaig descobrir tard, quan la van incloure en la genial i recomanable banda sonora del film "Time Square" de l’any 1980. El sol de saxofon està interpretat per Ronnie Ross que va ser qui va ensenyar a tocar aquest instrument a David Bowie, això ha fet que erròniament es digui en algunes fonts que és el propi David Bowie qui toca el
saxo a "Walk on the wild side", però no és veritat, tot i que ell va ser el productor, això si. Els músics que van participar en la gravació van ser Herbie Flowers (baix), Mick Ronson (guitarra, piano i cors) i John Halsey (bateria), van col·laborar Ronnie Ross (saxo), Klaus Voormann (baix), Barry Desouza i Ritchie Dharma a les bateries. Els cors els va realitzar el grup Thunderthighs que eren Dari Lallou, Karen Friedman, Jacki Campbell i Casey Synge, al costat de David Bowie. Aquí al nostre pais es va fer una bona versió a carrec d’Albert Pla. Lou Reed es deia en realitat Lewis Allan Reed i va néixer a Brooklyn, New York, el 2 de març de 1942. Va ser component del mític grup novaiorquès The Velvet Underground, junt a Nico i John Cale, abans de començar en solitari. Al mes de maig de 2013, Lou Reed va haver de ser sotmès a un trasplantament de fetge del que semblava recuperar-se molt bé, però les coses van empitjorar i finalment va morir el 27 d'octubre del mateix any a Southampton, Nova York.

Abba – The winner takes it all 1980

"El guanyador s'ho emporta tot", la cançó que escoltarem ara a Un Toc de Rock d’avui, va ser un dels grans èxits d'ABBA ja al final de la seva carrera, un títol curiós tenint en compte que quan es va gravar l'àlbum, de les dues parelles uns ja estaven separats, s'havien divorciat l'any 1979 encara que prosseguia la unió professional. Crec recordar que l'altre parella es va divorciar el 81, un any després, però no estic segur. El tema va ser cara A d'un single amb "Eleine" a l'altre costat i es va extreure de l'àlbum "Super Trouper" que s'havia editat el 21 de juliol de 1980. Va ser número 1 a Anglaterra i arribar a la vuitena posició als Estats Units. La cançó va ser escrita per Björn Ulvaeus i Benny Andersson, comptant amb Agnetha Fältskog com veu solista principal. El quart component d'ABBA era la cantant Frida, de veritable nom Anni-Frid Lyngstad. Es diu que Björn Ulvaeus va reflectir en la lletra de la cançó que inicialment s'havia de titular "The Story of my Life", tot el seu divorci. "The winner takes it all" ha estat considerada al llarg de la història com una de les millors cançons d'ABBA, un dels grups més venedors de la seva època i que van sorgir en la seva Suècia natal donant-se a conèixer internacionalment quan van guanyar el Festival de Eurovisió de 1974 amb el tema "Waterloo", clar que ara us explicaré una curiositat, ABBA ja s'havien presentat anteriorment a la selecció de candidats a Eurovisió, un any abans, però van ser rebutjats per no tenir prou qualitat. Vaja Lumbreras! El nom ABBA és un acrònim format per les primeres lletres del nom de cada membre: Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid... ABBA.

Rixton – Me and my broken heart 2015

Una altra cançó que podem considerar una novetat és aquesta que ens porta el grup britànic Rixton, originaris de Manchester, i que obre el seu àlbum de debut "Let the road" que es va publicar el 3 de març comptant amb el productor Benny Blanco. Rixton que inicialment es deien Relics, està integrat per Jake Roche, Charley Bagnall, Danny Wilkin i Lewi Morgan i es coneixen des del col·legi. La veritat és que es qualifiquen a si mateixos com una "Boy Band", és a dir un grup de nois macos que fan música per a adolescents. Es van donar a conèixer amb el single "Me and My Broken Heart" que és la cançó quie escoltem ara, editat el 14 març 2014 que va arribar al primer lloc en les llistes del Regne Unit i al 14 als Estats Units i que està inclòs en aquest CD. Ara cal esperar a nous treballs discogràfics per comprovar si l'èxit del grup es deu a la casualitat o veritablement tenen qualitat suficient per mantenir-se en els primers llocs de les llistes i deixar de ser un grup sol per fans.

Blue – You’re The Only One 2015

També el grup britànic Blue ha publicat un nou treball discogràfic recentment. Concretament el 9 de març passat es posava a la venda "Colours", cinquè àlbum d'estudi de Blue, banda integrada per Lee Ryan, Duncan James, Antony Costa i Simon Webbe que es van crear a Londres, el 2001 i que es van desfer al arribar l'any 2005, per tornar el 2009 i segueixen en actiu, encara que no va ser fins al 2013 que van publicar un nou disc "Roulette". Els quatre components de Blue posseeixen carreres en solitari, el primer que va gravar pel seu compte va ser Duncan James que va treure un àlbum el 2004 i allò va ser una de les raons que la banda es dissolgués el 2005 ja que l'1 d'agost de 2005 ho faria Lee Ryan i després seguirien els seus companys, ja el 2006, encara que cap de les seves carreres és comparable a la del grup. Suposo que aquesta ha estat una de les raons per reunir-se de nou i unificar forces. Per cert, el 29 de gener de l'any 2011, es va anunciar que Blue seria el representant del Regne Unit en el Festival de la Cançó d'Eurovisió del 2011, amb el tema "I Can", el festival va tenir lloc al maig, a Düsseldorf, Alemanya i van quedar en la posició 11 obtenint 100 punts.

Carrie Underwood – Who are you 2012

L'1 de maig de 2012 la cantant nord-americana Carrie Underwood va publicar l'àlbum "Blown Away", el seu últim disc d’estudi editat fins al moment, del que us he extret aquesta cançó, una composició de Robert John "Mutt" Lange i que tanca el disc. La veritat és que es tracta d'un bon treball i en Un Toc de Rock ja hem escoltat alguna peça d'aquest àlbum que es va acabar de gravar el 26 de març i va entrar directament en el primer lloc del Billboard i va vendre 267.000 còpies la primera setmana que va posar-se a la venda. Es va mantenir en el primer lloc dues setmanes seguides. També va arribar al cim de les llistes al Canadà i Anglaterra. Carrie Underwood és la tercera cantant en aconseguir col·locar directament tres àlbums seguits en la  primera posició del Billboard, anteriorment ho van fer Linda Ronstadt i Faith Hill. Des que el disc es va publicar Carrie Underwood ha tret diversos singles, alguns han arribat a la primera posició del Billboard, un d'ells va ser "Blown Away" que es va editar el 6 de setembre passat i va vendre casi 800.000 copies. L’any passat, concretamente el 29 de setembre, Carrie Underwood va publicar un CD titulat “Something in the Water”, però es un recopilatori de grans èxits. La cantant, compositora i actriu Carrie Underwood va néixer el 10 de març de 1983 a Muskogee, Oklahoma. Va debutar el febrer de 2006 amb el disc "Some Hearts" que va ser set vegades Disc de Platí als Estats Units. Carrie Underwood ha venut més de 12 milions d'àlbums als Estats Units i és la guanyadora del American Idol que ha venut més discos al seu país. En total Carrie Underwood ha venut més de 15 milions d'àlbums i superat els 20 milions de singles.

Scorpions – House of Cards 2015

Els alemanys Scorpions podríem considerar que han estat i segueixen sent la banda més baladera del heavy i per demostrar la meva afirmació, us porto per tancar el programa d'avui d'Un Toc de Rock aquesta extraordinària cançó, una gran balada que us he extret del seu últim treball discogràfic, un àlbum titulat "Return to forever" que s'ha publicat el passat 20 de febrer a Europa i tres dies més tard als Estats Units, una selecció de 12 noves cançons que en l'edició "de luxe" se li han sumat altres 4 temes. La veritat és que aquest disc i per això el títol "Tornar per sempre" ha representat el retorn d'un dels grups líders del rock dur internacional i encara que mai van arribar a retirar-se oficialment, fa uns anys es van plantejar desfer-se definitivament, va ser l'enregistrament del disc en directe "MTV Unplugged" que es va realitzar l'any 2013 al teatre a l'aire lliure Lycabettus d'Atenes i la posterior gira que els va tornar les ànsies de seguir fer música ja que Klaus Meine va confessar que veure unides a les noves generacions i els seus fans de sempre els va insuflar l'alè d'aire fresc que necessitaven i ara s'ha plasmat en aquest nou treball que ha estat produït pels suecs Mikael Nord AnderssonMartin Hansen que ja havien treballat anteriorment en discos del grup. Scorpions va ser fundat l’any 1965 pel guitarrista Rudolf Schenker i el bateria Wolfgang Dziony. En els seus inicis, Rudolf era també el cantant del grup fins que per cap d'any de 1970, el germà petit de Rudolf i també guitarrista, Michael Schenker, al costat del ex cantant de Copernicus, Klaus Meine, s'uneixen a Scorpions. Des d'un principi Klaus i Rudolf, van decidir compondre en anglès i aquest ha estat un dels seus  signes d'identitat. Val a dir que Scorpions són la banda alemanya que més discos ha venut al llarg de l'historia. Per cert que les portades dels discos de Scorpions han estat censurades en molts països, un dels seus àlbums censurats més populars va ser "Virgin killer", a sota teniu la portada censurada. En aquest enregistrament que escoltem ara Scorpions són Klaus Meine (cantant), Matthias Jabs (guitarres), Rudolf Schenker (guitarra i veus), Paweł Mąciwoda (baix) i James Kottak (bateria i veus).

La frase d'avui ens la porta l'actriu Megan Fox, protagonista, entre altres, de les pel·lícules "Jennifer's Body" i “Trasformers” que va dir


“Si penses bé, els actors som com prostitutes.
Ens paguen per fingir atracció i amor”

Per avui acabarà Un Toc de Rock, però us deixaré amb companyia de totes aquelles emissores per les que ens escoltes dues vegades cada setmana, si ho fas a través de les ones o via internet si t’el descarregues des de el blog o el facebook de Montse. Soc Mario Prades i tanco la barraqueta fins el proper programa.

Apa, ens veiem pel món

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario