El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

miércoles, 7 de septiembre de 2011

COMENÇA L'EMISSIÓ DE UN TOC DE ROCK



S'han acabat les vacances, encara que jo sempre us he dit que les meves vacances ja duren tot un any i no per pròpia voluntat, és cosa de l'edat, la crisi i els polítics.

Bé, dons ara ja puc anunciar-vos les dates d'inici de la nova temporada de Un Toc de Rock a fi de que nos os perdeu cap dels programes setmanals.

La temporada començarà la setmana del 19 de setembre, encara que no us puc confirmar de ferm el dia d'emissió de cada un dels programas ni els de las sevas repeticións. Aixó si, seguiran sen dos programas d’Un Toc de Rock cada setmana, amb les seves redifusions. Per això us suggereixo que si els escolteu a través de les emissores consulteu la pàgina web de cadascuna d'elles. Al blog teniu un accés a la pàgina web de cada emissora des de les que s'emet. També trovareu un enllaç ams el programa El Temps Passa que faig amb l’amic Quimet Curull i que es fill d’Un Toc de Rock. Si os adelanto que al blog els programas seguirán sortin cada dimarts i dimecres.

Us comunico així mateigs que a més a més d'Altafulla Ràdio i Ona La Torre, aquesta temporada Un Toc de Rock sortirà a l'aire a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i possiblement es sumaran alguna emissora més, ja us ho faré saber a mesura que m’assabenti.

Comprovareu que ha canviat la careta d'entrada al blog, això ha estat cosa del Jordi Aliaga que és el nostre home en qüestions de tecnologies informàtiques, cosa per la qual jo soc un negat, gairebé total. Sempre he pensat que els ordinadors son màquines que carrega el dimoni.  També os he possat un contador, per que sabeu la cuantitat de gent que ens visita

Així mateix, els programes podran seguir sen descarregats al blog i suposo que igualment en la pàgina web de cada emissora.

Una salutació i ens veiem pel món.

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario