El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

miércoles, 22 de septiembre de 2010

Un Toc de Rock

                                         Darrera actuació de la gira espanyola d'Al Stewart. Part de l'equip tècnic, 
                                         músics  i  personal de  Guitar-T Produccions  (la meva empresa)  i  Barsa 
                                         Promocions.  Jo sóc el segon avall per  l'esquerra,  el primer,  just al meu 
                                         costat,  és el guitarrista  Peter White que després de la gira va començar  
                                         una brillant carrera en solitari.  A dalt el quart per l'esquerra al costat del 
                                         amic Mikel Barsa, es el galés Al Stewart i la seva companya.



Un Toc de Rock és un recorregut per la Història musical de l'últim segle; per les cançons, els grups i artistes que formen part de la nostra Banda Sonora, sense limitacions de gèneres i estil. La Història s’origina l’any 1985 a una ràdio que acabava d’obrir les seves emissions, Ràdio Cambrils. Va ser un dels pioners o potser va ser “El Pioner”, de tots aquests programes que fan un recull de la història de la música. El que es diu "revivals".  Es tractava d’un programa fet en castellà i titulat “Que vieja es mi juventud”. Això sí, limitat solament a la música dels anys seixanta.

La idea es va consolidar molts anys més tard i aquesta vegada ja es va plantejar amb la locució en català. Es va començar a emetre a Constantí Ràdio l’any 2004 i es va mantenir, temporada rere temporada, sense res més que les interrupcions normals o per vacances fins el 2009 quan per discrepàncies amb la direcció política de l’emissora, el programa passa a ser emès des d’Altafulla Ràdio, emissora amb la que ja mantenia una vinculació professional i d’amistat mitjançant “El Temps Passa”, un programa fill d’Un Toc de Rock i que ja sortia a l’aire per les dues emissores.

Ara hem començat la segona temporada a Altafulla Ràdio i emetent-lo dos dies a la setmana amb el que doblem les emissions i a mes també mitjansan Ona La Torre. Espero que tots vosaltres ho gaudiu com jo

Una abraçada i el meu agraiment per a tots el seguidors d'Un Toc de Rock,  els nous i aquells que m’heu seguit freqüència a freqüència o via Internet.

Si busques dins d’aquest bloc, trobaràs una sèrie d’enllaços per facilitar-te l’accés als programes i a la informació, així com perquè puguis posar-te en contacte amb mi per tal de fer-me arribar consultes o millor encara, per fer-me suggeriments de com podríem millorar el programa. Així mateix, podeu adreçar-se a Un Toc de Rock per demanar cançons, grups o cantants que us agradaria escoltar un altra vegada i que habitualment no sonen a les emissores comercials… Aquí SONARAN i podràs tornar a somiar.


Mario Prades

¡Benvinguts a Un Toc de Rock!

No hay comentarios:

Publicar un comentario