El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

lunes, 16 de septiembre de 2013

Comença Un Toc de Rock 2013 / 2014



Benvolguts amics / amigues

Aquesta setmana sortirà a les ones el primer programa de la vuitena temporada de Un Toc de Rock a través de la Xarxa d'Emissores de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya i totes aquelles que també el emeten.

El primer programa d’aquesta temporada el trobaràs a la teva disposició en aquest blog la setmana vinent i és que els programes de ràdio seran publicats al blog amb set dies de retard a partir d'aquest moment. Seguirem emeten dos programes per setmana, un dedicat a cançons cantades en llengües peninsulars i un altre en llengües foranes

Esperem que seguiu Un Toc de Rock amb la fidelitat de sempre i seguiu gaudint amb els meus comentaris i la música. Música i paraules que ens diuen coses i que en moltes ocasions ens evocaran records, successos passats, fets que formen part de la nostra banda sonora. A tot això li sumarem de tant en tant música més actual i tot això ho rebozaré amb anècdotes personals i moltes dades biogràfiques.

Us recordo que també podeu seguir Un Toc de Rock a través de les emissores que l'emeten, totes les que ho deixen anar a les ones a través de la seva sintonia, consten al blog amb els seus respectius enllaços, encara que el programa s'emet en algunes emissores més que no tinc censades.

Fins la setmana que ve en la qual el blog es reprendrà amb normalitat, tot i que amb set dies de retard en tots els casos, sobre la realitat.

Apa! Ens veiem per el mon

Mario Prades

No hay comentarios:

Publicar un comentario